ADVANCED Ebike Urban Easy Compact: De Elektrische Fiets Perfect Voor Stedelijk Gebruik

4.399,00

Ontdek de geavanceerde Urban Easy Compact e-bike met de krachtige Bosch Performance CX-motor. Ervaar het indrukwekkende koppel van 75 Nm en geniet van de lange ritten dankzij de Bosch Powerpack 545 Wh-batterij. Met de intuïtieve Bosch Intuvia 100-display en de betrouwbare Gates riemaandrijving wordt fietsen een waar genot. Upgrade je rijervaring met de Speedlifter Twist Pro stuurpen en het betrouwbare Lezyne LED-lichtsysteem.

Artikelnummer: advanced-ebike-das-original-urban-easy-compact-2023 Categorie:
Pagina Delen:

Advanced Ebike URBAN Easy Compact: De Perfecte Elektrische Fiets voor Stedelijk Gebruik Advanced Ebike URBAN Easy Compact Kenmerken van de Advanced Ebike URBAN Easy Compact

De Advanced Ebike URBAN Easy Compact is een geavanceerde elektrische stadsfiets die speciaal is ontworpen voor stedelijk gebruik. Met zijn indrukwekkende specificaties en kenmerken, biedt deze e-bike een ongeëvenaarde rijervaring. Laten we eens kijken naar enkele van de opvallende kenmerken die deze fiets zo bijzonder maken.

Bosch Performance CX Motor voor Moeiteloze Prestaties

Bosch Performance CX motor Met de geïntegreerde Bosch Performance CX motor levert de Advanced Ebike URBAN Easy Compact indrukwekkende kracht en prestaties. Met een koppel van 75 Nm biedt deze motor een soepele en moeiteloze rijervaring, ongeacht het terrein waarop je fietst. Of je nu bergopwaarts gaat of snelheid wilt maken op vlakke wegen, deze e-bike staat altijd paraat.

Bosch Powerpack 545 Wh Batterij: Langdurige Ritten zonder Zorgen

Bosch Powerpack Dankzij de Bosch Powerpack 545 Wh batterij kun je met de Advanced Ebike URBAN Easy Compact genieten van langere ritten zonder je zorgen te maken over het opladen. Deze krachtige batterij biedt voldoende energie voor uitgebreide fietstochten, zodat je de stad kunt verkennen zonder beperkingen. Bovendien is de batterij gemakkelijk afneembaar, waardoor je hem eenvoudig kunt opladen, zelfs als je geen stopcontact bij de hand hebt.

Bosch Intuvia 100 Display: Intuïtieve Bediening en Informatie

Bosch Intuvia 100 display Met het Bosch Intuvia 100 display heb je altijd volledige controle over je rit. Het display biedt duidelijke en intuïtieve bedieningselementen, zodat je eenvoudig de gewenste ondersteuningsmodus kunt selecteren. Daarnaast geeft het display essentiële informatie weer, zoals je snelheid, afgelegde afstand en batterijniveau. Met de Bosch Intuvia 100 kun je elke rit optimaliseren en personaliseren.

Gates Riemaandrijving: Stil, Schoon en Onderhoudsvrij

De Advanced Ebike URBAN Easy Compact is uitgerust met een Gates riemaandrijvingssysteem. In tegenstelling tot traditionele kettingaandrijvingen biedt de Gates riemaandrijving een stille en soepele werking. Bovendien is de riem onderhoudsvrij, waardoor je geen tijd hoeft te besteden aan het smeren of spannen van de ketting. Geniet van een schone en zorgeloze rijervaring met deze geavanceerde aandrijftechnologie.

Speedlifter Twist Pro Stuurpen: Pas je Rit aan jouw Voorkeuren aan

SpeedLifter Pro Dankzij de Speedlifter Twist Pro stuurpen kun je eenvoudig de positie van je stuuraanpassen aan jouw voorkeuren. Of je nu liever rechtop zit voor een comfortabele rit of een meer aerodynamische positie verkiest, met deze stuurpen is het aanpassen van je rijpositie een fluitje van een cent. Personaliseer je rit en geniet van maximaal comfort, ongeacht je voorkeuren.

Lezyne LED-lichtsysteem: Veiligheid en Zichtbaarheid in het Donker

Lezyne LED-lichtsysteem Veiligheid staat voorop bij de Advanced Ebike URBAN Easy Compact, en daarom is hij uitgerust met het hoogwaardige Lezyne LED-lichtsysteem. Of je nu ’s avonds laat naar huis fietst of vroeg in de ochtend op pad gaat, dit lichtsysteem zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Met krachtige verlichting en verschillende modi kun je vertrouwen op optimale veiligheid, zelfs in het donkerste weer.

Geschiktheid en Overwegingen

  • De Advanced Ebike URBAN Easy Compact is perfect geschikt voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een betrouwbaar, efficiënt en comfortabel vervoersmiddel. Of je nu pendelt naar je werk, boodschappen doet of gewoon van de stad wilt genieten, deze e-bike biedt de ideale mix van prestaties, functionaliteit en stijl.
  • Met zijn geavanceerde functies, zoals de Bosch Performance CX motor, Bosch Powerpack 545 Wh batterij, Gates riemaandrijving en het Bosch Intuvia 100 display, zal de Advanced Ebike URBAN Easy Compact je keer op keer verrassen met zijn uitstekende prestaties en gebruiksgemak.
  • Investeer in de toekomst van stedelijk fietsen met de Advanced Ebike URBAN Easy Compact en geniet van een soepele en plezierige rit, waar je ook naartoe gaat.

Bestel vandaag nog je Advanced Ebike URBAN Easy Compact

Ontdek de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen in de stad met de Advanced Ebike URBAN Easy Compact. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van deze geavanceerde e-bike. Met zijn hoogwaardige specificaties en functionaliteit zal deze e-bike je verwachtingen overtreffen en je dagelijkse ritten transformeren. Maak je klaar om de stad te verkennen op een nieuwe manier met de Advanced Ebike URBAN Easy Compact.

Extra informatie

Barcodes

2200120173914

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Ocean Blue Glossy

Een vraag stellen over dit product: ADVANCED Ebike Urban Easy Compact: De Elektrische Fiets Perfect Voor Stedelijk Gebruik