Ebike Das Original Tour PRO Wave – Avanceer naar het Volgende Niveau

3.899,004.099,00

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Wave is een krachtige elektrische damesfiets met een krachtige motor en een uitgebreid display. Het heeft een krachtige accu die 625 Wh laadt in één lading. Het heeft ook een geavanceerd remsysteem en een geïntegreerde verlichting. Het is een perfecte fiets voor lange afstanden en heeft een stijlvol design.

Advanced Ebike Merk logo

ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Wave

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Wave is een krachtige elektrische damesfiets die is ontworpen om u te helpen bij het maken van lange afstanden. Het is een stijlvolle fiets met een modern design en een robuust frame dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het frame is licht van gewicht en sterk genoeg om tegen de elementen te bestand te zijn. De fiets is uitgerust met een krachtige 250W motor en 75 Nm koppel, die u helpt bij het maken van lange afstanden. De fiets is voorzien van een:

  • Krachtige lithium-ion batterij met 625 Wh inhoud.
  • LCD-display waarmee u de batterijstatus, snelheid en afstand kunt controleren.
  • Shimano Nexus 5-versnellingssysteem dat u helpt bij het schakelen tussen verschillende versnellingen.
  • Krachtige hydraulische schijfrem die u helpt bij het remmen in alle weersomstandigheden.
  • Comfortabele zadel en stuur dat u helpt bij het comfortabel rijden.
  • Krachtige verlichting die u helpt bij het zien in het donker.

Kortom

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Wave is een krachtige elektrische damesfiets die is ontworpen om u te helpen bij het maken van lange afstanden. Het is een stijlvolle fiets met een modern design en een robuust frame dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het is voorzien van een krachtige motor, lithium-ion batterij, LCD-display, Shimano Nexus 8-versnellingssysteem, hydraulische schijfrem, comfortabele zadel en stuur en krachtige verlichting.

Extra informatie

Gewicht 27 kg
Barcodes

2200114761585, 2200114761769

Aantal versnellingen

Frame type

Jaar

Kleur

Hoofdkleur

,

Maat

,

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk remmen primair achter

Merk

Merk remmen voor

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Model

Motor locatie

Type aandrijving

Accu ampere uur

Accu uitneembaar

Accu vermogen

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Ebike Das Original Tour PRO Wave - Avanceer naar het Volgende Niveau