ADVANCED Ebike Das Original Comfort PRO Wave Dames 2022

3.499,00

De Advanced Ebike Das Original Comfort Pro Wave is voorzien van een complete actieve setup voor sportieve tourritten.

Advanced Ebike Merk logo
Artikelnummer: advanced-ebike-das-original-comfort-pro-wave-dames-2022 Categorie:

Met de ADVANCED Ebike Comfort Pro Wave dames, de dames Ebike voor wie stadsgrenzen net zo gemakkelijk wil overwinnen als een gemiddelde helling. Met het devies: hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

In het weekend, is deze dames Ebike voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor een uitstapje naar het platteland om bij te komen. High-performance naafversnellingen en krachtige motorondersteuning in combinatie met brede banden zorgen voor een aangename dynamiek op elke tocht.

De ADVANCED Ebike Tour Pro Voorzien van een complete actieve set-up voor sportieve tourritten. In het weekend, voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Of voor een uitstapje naar het platteland om bij te komen. Met high-performance naafversnellingen en krachtige motorondersteuning. Dat in combinatie met brede banden zorgen voor een aangename dynamiek op elke tocht.

ADVANCED Ebike Das Original Comfort PRO Wave Dames 2022 De 55 mm brede Continental Contact Cruiser maakt het mogelijk om een lage rolweerstand te combineren met anti-lek en comfort, zodat je alle bestemmingen snel, comfortabel en veilig kunt bereiken.
Bosch Performance Motor De Bosch Active Line Plus motor ondersteunt je met zijn 50 Nm in elke situatie.
Bosch Powertube De Bosch PowerTube 500-accu verdwijnt onzichtbaar in het frame en biedt desondanks genoeg capaciteit voor de langste tochten.

En natuurlijk ook

  • Motor met 50 Nm
  • Naafschakeling 8 versnellingen
  • Kettingaandrijving
  • 500 Wh accu
  • Rechtop zithouding, dus lekker ontspannen zithouding
  • Het stuur in hoogte verstellen gaat in een handomdraai met de Speedlifter twist Pro (op de Enviolo-modellen). Ideaal ook bij het stallen in een kleinere ruimte en het vervoeren van de e-bike in of op de auto.
  • De hoogwaardige, met koolstofvezels versterkte riemaandrijving is schoon, duurzaam en vraagt nauwelijks onderhoud.

Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE

FRANKFURT (D)/VENLO – In 2011 kwam de Duitse fietsenfabrikant E BIKE Advanced Technologies GmbH op de markt met Ebike Das Original en wist in 10 jaar tijd met succes zijn plek te veroveren. Nu achten ze de tijd rijp voor een naamswijziging en Ebike Das Original om te dopen in ADVANCED EBIKE.

Garantie

Handgemaakt, afgemonteerd met hoogwaardige componenten en volledig afgestemd op u als gebruiker. Kwaliteit is geen issue bij ADVANCED EBIKE. Daarom kunt u vertrouwen op uitgebreide garanties. Zoals 30 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de accu, 2 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de overige componenten. Wilt u nog meer zekerheid? Dan krijgt u er voor een bescheiden bedrag het 5 jaar Garantiepakket bij. 

Specificatie

Framemaat 50, 54, 60
Voorvork Suntour NVX25 50 mm Coil
Motor Bosch Active Line 50 Nm
Accu Bosch PowerTube 500 Wh
Display Bosch Intuvia met loopondersteuning
Velgen Ryde Taurus 21
Banden Continental Contact Cruiser RX 55-622 28″
Spatbord EBIKE Aluminium dubbelwandig 70mm
Remmen voor Shimano MT200
Remmen achter Shimano MT200
Koplamp Lezyne Mini e65 210 Lumen
Achterlicht Lezyne Super Bright Alert
Bagagedrager EBIKE Snap-it Ready
Stuurbocht / Stuurpen EBIKE Verstelbaar
Zadelpen EBIKE Elegance
Zadel Selle Royal Loire Gel

Framemaat keuzetabellen

Advanced Ebike Framemaat afmetingenAdvanced Ebike Frame maat keuzetabel

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Extra informatie

Gewicht 28,3 kg
Accu afneembaar

0

Barcodes

2200114760748

Lease bedrag

153,27

Aantal versnellingen

Accu ampere uur

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Motor locatie

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Type aandrijving

Accu uitneembaar

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Accu vermogen

Proefrit aanvragen: ADVANCED Ebike Das Original Comfort PRO Wave Dames 2022