Aanbieding!

Ebike Das Original Comfort Easy Wave Dames 2022 – Avanceer naar het Volgende Niveau

2.599,00

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Easy Wave 2022 is een elektrische damesfiets met een krachtige motor en een comfortabel frame. Het heeft een krachtige 250W motor, een Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf, een krachtige accu met een capaciteit van 500Wh en een LCD-display met verschillende functies. Het frame is ontworpen voor comfort en stabiliteit, met een verstelbare voorvork en een verstelbare zadelpen. De fiets is uitgerust met krachtige hydraulische schijfremmen en een krachtige verlichting.

Advanced Ebike Merk logo

ADVANCED Ebike Das Original Comfort Easy Wave

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Easy Wave Dames 2022 is een krachtige en comfortabele elektrische fiets die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bosch Active Line motor die een koppel van 40 Nm levert, waardoor je gemakkelijk heuvels op kunt rijden. De fiets heeft een 500Wh accu die je tot wel 120 km ver kan brengen op één lading.

Veiligheid voor alles

De fiets is voorzien van een comfortabel frame dat is gemaakt van aluminium. Het frame is voorzien van een geïntegreerde vering die ervoor zorgt dat je comfortabel kunt rijden, zelfs op oneffen wegen. De fiets heeft ook een Shimano Nexus 7-speed aandrijving, waardoor je gemakkelijk verschillende versnellingen kunt selecteren.

De fiets is ook voorzien van een krachtige hydraulische schijfremmen die je een betrouwbare remkracht bieden, zelfs bij nat weer. De fiets heeft ook een krachtige verlichting die je zichtbaarheid verbetert in het donker.

Tijd voor comfortable fietsen

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Easy Wave Dames 2022 is een krachtige en comfortabele elektrische fiets die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Met de krachtige Bosch Active Line motor, de 500Wh accu, het comfortabele frame, de Shimano Nexus 7-speed aandrijving, de krachtige hydraulische schijfremmen en de krachtige verlichting, is deze fiets een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets.

Extra informatie

Gewicht 27,2 kg
Barcodes

2200114759865, 2200114759841, 2200114759940

Aantal versnellingen

Frame type

Jaar

Kleur

,

Maat

,

Hoofdkleur

,

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Model

Motor locatie

Type aandrijving

Accu uitneembaar

Accu ampere uur

Accu vermogen

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Ebike Das Original Comfort Easy Wave Dames 2022 - Avanceer naar het Volgende Niveau