Advanced Comfort Pro Wave E-bike: Geniet van Comfortabel Fietsen met deze Elektrische Fiets

3.499,00

De Advanced Comfort Pro Wave Ebike is een elektrische fiets met een krachtige motor die een soepel en comfortabel rijgedrag biedt. Het heeft een krachtige 500 Wh accu, een LCD-display, een verstelbare zadelhoogte, een verstelbare stuurhoogte en een krachtige remsysteem. Het is een ideale fiets voor lange afstanden, met een bereik van tot wel 80 km.

Advanced Ebike Merk logo

Advanced Comfort Pro Wave

De Advanced Comfort Pro Wave ebike is een krachtige en comfortabele elektrische damesfiets die is ontworpen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. Deze fiets is uitgerust met een krachtige 250W motor die u helpt om gemakkelijk tegen heuvels op te klimmen. De fiets heeft ook een krachtige 36V lithium-ion batterij van 500 Wh, die u een groot bereik geeft.

Duitse kwaliteit

De fiets is voorzien van een comfortabel en stijlvol frame dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het frame is licht en sterk, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is. De fiets heeft ook een verstelbare voorvork en een verstelbare zadelpen, waardoor u de fiets kunt aanpassen aan uw lichaamslengte.Hij is ook uitgerust met een LCD-display waarmee u de batterijstatus, de actuele snelheid en de afgelegde afstand kunt controleren.

Veiligheid voor alles

De fiets heeft ook een krachtige verlichting aan de voor- en achterkant, waardoor u veilig kunt rijden in het donker. De Advanced Comfort Pro Wave ebike is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en comfortabele elektrische fiets. Met zijn krachtige motor, lange bereik en comfortabele frame, zal deze fiets u helpen om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken.

Conclusie

De Ebike Das Original Comfort PRO Wave Dames 2022 is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige, comfortabele en betrouwbare elektrische fiets. Het is een krachtige fiets met een krachtige motor, een comfortabel frame en een betrouwbare batterij. Het is een perfecte fiets voor vrouwen die op zoek zijn naar een fiets die hen naar het volgende niveau van fietsen kan brengen.

Garantie

Handgemaakt, afgemonteerd met hoogwaardige componenten en volledig afgestemd op u als gebruiker. Kwaliteit is geen issue bij ADVANCED EBIKE. Daarom kunt u vertrouwen op uitgebreide garanties. Zoals 30 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de accu, 2 jaar garantie op Enviolo en 2 jaar garantie op de overige componenten. Wilt u nog meer zekerheid? Dan krijgt u er voor een bescheiden bedrag het 5 jaar Garantiepakket bij. 

Extra informatie

Gewicht 28,3 kg
Barcodes

2200114760748

Aantal versnellingen

Accu ampere uur

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Motor locatie

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Type aandrijving

Accu uitneembaar

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Accu vermogen

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Advanced Comfort Pro Wave E-bike: Geniet van Comfortabel Fietsen met deze Elektrische Fiets