ADVANCED Berlin Dubbele Fietstas RACKTIME – Geavanceerde Opslagoplossing

97,50

De ADVANCED Berlin Dubbele Fietstas RACKTIME is een stevige en duurzame dubbele fietstas die is ontworpen om je spullen veilig en comfortabel te vervoeren. Het is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft een stevige constructie met een verstelbare schouderriem. De tas heeft twee grote compartimenten met elk een extra vakje voor kleinere items. Het is een perfecte oplossing voor het vervoeren van je spullen tijdens het fietsen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8714827982426 Categorie:

ADVANCED Berlin Dubbele Fietstas RACKTIME

De ADVANCED Berlin Dubbele Fietstas is een stevige en betrouwbare dubbele fietstas die ideaal is voor dagelijks gebruik. De tas is gemaakt van duurzaam polyester en is waterafstotend. De tas heeft een stevige constructie met een stevige rits en een verstelbare schouderriem.

Lekker ruim bemeten

De tas heeft twee grote compartimenten met elk een inhoud van 25 liter. De compartimenten zijn voorzien van een binnenvak met rits en een extra vak voor kleine items. De tas is voorzien van een reflecterende strip voor extra zichtbaarheid in het donker. De tas is geschikt voor het bevestigen aan de achterkant van de fiets met de Racktime-systeembevestiging. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een perfecte keuze voor dagelijks gebruik.

Deze tas wordt geleverd met een Snapit Racktime 1.0 adapter en is passend op de modellen Comfort, Tour Pro (accu onderkant uitneembaar), Trekking Plus, Pro en Pro X

Extra informatie

Barcode

8714827982426

Merk

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Ik heb een vraag over de…: ADVANCED Berlin Dubbele Fietstas RACKTIME - Geavanceerde Opslagoplossing