Achterspatbordstang CORTINA U4 26 Inch

6,95

Een achter spatbordstang geschikt voor de Cortina U4 26 inch.

Artikelnummer: cortina-a-spatb-stang-26-u4 Categorie:
Pagina Delen:

Achterspatbordstang Cortina U4 26 inch

De Achterspatbordstang voor de Cortina U4 26 inch is een hoogwaardig accessoire dat speciaal is ontworpen om te passen op de achterste spatborden van de Cortina U4 fietsmodellen. Het product is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat zorgt voor een lange levensduur. De stang biedt extra ondersteuning aan het achterspatbord, waardoor het beter bestand is tegen schokken en stoten tijdens het gebruik van de fiets.

Eenvoudige installatieprocedure

De Achterspatbordstang heeft een eenvoudige installatieprocedure waardoor je hem snel en gemakkelijk kunt monteren op je Cortina U4 fietsmodel. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de stang netjes past bij je fiets zonder afbreuk te doen aan het moderne design. Het product wordt geleverd in een standaard formaat wat geschikt is voor alle Cortina U4 modellen met 26 inch wielen.

Dus als je op zoek bent naar extra ondersteuning voor je achterste spatbord, dan is deze Achterspatbordstang Cortina U4 26 inch de perfecte keuze. Met zijn duurzame en stevige constructie, unieke pasvorm en eenvoudige installatieprocedure zal deze stang zeker voldoen aan al je verwachtingen en langdurig bijdragen aan het rijcomfort en veiligheid van je rit!

Extra informatie

Barcodes

8592842137089

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Grijs

Model

Een vraag stellen over dit product: Achterspatbordstang CORTINA U4 26 Inch