Accu E-mot 24v Li-ion 10ah : Klaar voor Gebruik!

475,00

De EBP Accu E-mot 24v Li-ion 10ah is een lithium-ionaccu met een spanning van 24 volt en een capaciteit van 10 Ah. Het is ontworpen voor gebruik in elektrische voertuigen, zoals fietsen, scooters en andere kleine voertuigen. De accu heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te installeren.

Artikelnummer: merkloos-accu-e-mot-24v-li-ion-10ah Categorie:
Pagina Delen:

EBP Accu E-mot 24v Li-ion 10ah

De EBP Accu E-mot 24v Li-ion 10ah is een krachtige en betrouwbare lithium-ion accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 10Ah, wat betekent dat hij in staat is om grote hoeveelheden energie op te slaan. Hij heeft een spanning van 24V, waardoor hij perfect geschikt is voor elektrische fietsen met hoge vermogens.

Lange levensduur

De EbEBPp Accu E-mot 24v Li-ion 10ah is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. Hij kan meerdere keren worden opgeladen zonder dat de prestaties achteruitgaan. Bovendien heeft deze accu een laag energieverbruik, waardoor hij energiezuinig is en je geld bespaart.

Veilig in gebruik

De EBP Accu E-mot 24v Li-ion 10ah is ook veilig in gebruik. Hij beschermt tegen overbelasting, kortsluiting en andere schade door zijn ingebouwde beveiligingsfuncties. Daarnaast heeft deze accu een lage interne weerstand, waardoor hij minder warmte produceert tijdens het laden of ontladen.

Kortom

De EBP Accu E-mot 24v Li-ion 10ah is een uitstekende keus als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare lithium-ion accu voor je elektrische motor. Met zijn hoge capaciteit, lage energieverbruik en ingebouwde beveiligingsfuncties biedt deze accu veel voordelen ten opzichte van andere soortgelijke producten.

Extra informatie

Barcodes

8715957372088

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zilver

Een vraag stellen over dit product: Accu E-mot 24v Li-ion 10ah : Klaar voor Gebruik!