ABUS Urban-i 3.0: De Perfecte Combinatie Van Veiligheid En Comfort Voor De Stad

99,95

De ABUS Urban-i 3.0 is de ideale combinatie van comfort en veiligheid voor stedelijke omgevingen. Met een gestroomlijnd ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de helm optimale bescherming zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak. Perfect voor een dagje in de stad!

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0 Categorie:

De ABUS Urban-i 3.0: de perfecte combinatie van veiligheid en comfort voor de stad

In steden zijn fietsen een van de meest gebruikte vervoersmiddelen en worden ze steeds populairder. Steeds meer mensen gebruiken hun fiets om naar het werk te gaan, boodschappen te doen of gewoon om te genieten van een fietstochtje in de stad. Maar naast het plezier en het gemak van fietsen, is veiligheid een cruciaal onderdeel van het fietsen in de stad. Het ABUS Urban-i 3.0 fietshelm biedt de perfecte combinatie van veiligheid en comfort voor fietsers in de stad.

Veiligheid

Een fietshelm is een essentieel veiligheidsaccessoire voor fietsers en de Urban-i 3.0 van ABUS is een helm die gemaakt is om de veiligheid van de fietser te waarborgen. De helm is CE-gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Het heeft ook een geïntegreerd LED-achterlicht dat extra zichtbaarheid biedt voor automobilisten en andere weggebruikers. Het licht is oplaadbaar via USB en heeft een lange levensduur van maximaal 50 uur.

Shock-absorberende schaal

De ABUS Urban-i 3.0 helm is ontworpen met een speciale shock-absorberende schaal die de fietser beschermt bij een val. Daarnaast heeft de helm extra bescherming aan de zijkanten en achterkant en een verstelbaar riemsysteem om ervoor te zorgen dat de helm stevig op het hoofd van de fietser blijft zitten. Dit betekent dat de fietser zich veilig kan voelen tijdens het fietsen in de stad.

Comfort

Naast veiligheid is comfort ook een belangrijk aspect bij het kiezen van een fietshelm. De ABUS Urban-i 3.0 biedt een hoog niveau van comfort voor de fietser. De helm heeft een lichtgewicht ontwerp en ventilatieopeningen om de luchtstroom te bevorderen en de fietser koel te houden tijdens het fietsen. Het heeft ook een verstelbaar riemsysteem om ervoor te zorgen dat de helm perfect past op het hoofd van de fietser.

​​Geïntegreerd zonnevizier

Bovendien heeft de helm een ​​geïntegreerd zonnevizier om de ogen van de fietser te beschermen tegen de zon. Dit maakt het mogelijk om te fietsen, ongeacht de weersomstandigheden of het tijdstip van de dag. De helm heeft ook een verwijderbare en wasbare voering, waardoor het onderhoud van de helm eenvoudig en gemakkelijk is.

Stijlvol ontwerp

De ABUS Urban-i 3.0 heeft een stijlvol en modern ontwerp dat perfect past bij de stedelijke omgeving. De helm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat de fietser de helm kan kiezen die het beste bij hem of haar past. Het ontwerp van de helm is ook afgestemd op de behoeften van de stedelijke fietser, met een lichtgewicht en compact ontwerp dat gemakkelijk kan worden opgeborgen in een tas.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheit
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Urban-i 3.0 is de perfecte combinatie van veiligheid en comfort voor fietsers in de stad. Het biedt een hoog niveau van bescherming voor de fietser met een geïntegreerd LED-achterlicht, shock-absorberende schaal en verstelbaar riemsysteem. Het biedt ook een hoog niveau van comfort met luchtstroom, zonnevizier en verwijderbare voering. Bovendien heeft de helm een stijlvol ontwerp dat perfect past bij de stedelijke omgeving. Het is de ideale fietshelm voor iedereen die veilig en comfortabel wil fietsen in de stad.

Extra informatie

Gewicht 0,56 kg
Barcodes

4003318868511, 4003318868528, 4003318868535, 4003318868573

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Urban-i 3.0: De Perfecte Combinatie Van Veiligheid En Comfort Voor De Stad