Opvallend en functioneel: de ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm voor urban fietsers

99,95

De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is een stijlvolle en veilige fietshelm voor gebruik in de stad. Het heeft een uniek design met graffiti-achtige prints en is voorzien van diverse veiligheidskenmerken zoals een geïntegreerd LED-achterlicht. De helm is eenvoudig te verstellen voor een perfecte pasvorm en heeft ventilatiekanalen voor optimale luchtstroom tijdens het fietsen.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-street-art Categorie:

Opvallend en functioneel: de ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm voor urban fietsers

Fietsen in de stad is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Om veilig te kunnen fietsen, is een goede fietshelm onmisbaar. De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is een helm die niet alleen functioneel is, maar ook opvallend en stijlvol. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van deze helm.

Comfort

Een goede fietshelm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel zitten. De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is zo ontworpen dat hij perfect op het hoofd aansluit. De helm heeft een verstelbaar systeem waarmee je de maat kunt aanpassen. Ook heeft de helm een goede ventilatie, waardoor het hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Dit is vooral belangrijk tijdens de warmere dagen.

Veiligheid

De veiligheid van een helm is natuurlijk het belangrijkste aspect. De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm voldoet aan alle veiligheidseisen en is voorzien van het CE-keurmerk. De helm is gemaakt van hard polycarbonaat en heeft een schokabsorberende EPS-binnenschaal. De helm is ook voorzien van een LED-achterlicht, dat ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent in het verkeer.

Design

Het design van de ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is wat hem echt opvallend maakt. De helm is ontworpen in samenwerking met verschillende street artists, waardoor hij een unieke uitstraling heeft. De helm is verkrijgbaar in verschillende designs, van opvallende kleuren tot stoere prints. Hierdoor is er voor iedere urban fietser wel een helm die bij zijn of haar stijl past.

Functionaliteit

Naast het opvallende design is de ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm ook functioneel. De helm heeft een geïntegreerd vizier dat beschermt tegen zon en regen. Het vizier kan gemakkelijk worden verwijderd als je deze niet nodig hebt. Ook heeft de helm een Fidlock-magneetsluiting, die ervoor zorgt dat je de helm gemakkelijk kunt openen en sluiten met één hand. Dit is vooral handig als je veel spullen bij je hebt of als je een kinderzitje op de fiets hebt.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is niet de goedkoopste helm op de markt, maar de prijs-kwaliteitverhouding is wel erg goed. Je krijgt een helm die niet alleen veilig en comfortabel is, maar ook een opvallend design heeft. Hierdoor kun je veilig en stijlvol op de fiets stappen.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm is een helm die perfect is voor de urban fietser. De helm is niet alleen veilig en comfortabel, maar heeft ook een opvallend design. De helm voldoet aan alle veiligheidseisen en is voorzien van het CE-keurmerk. De helm heeft een geïntegreerd vizier, een LED-achterlicht en een Fidlock-magneetsluiting. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, waardoor deze helm een goede keuze is voor de urban fietser die veilig en stijlvol wil fietsen.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318401923, 4003318401930, 4003318401947, 4003318401954

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Opvallend en functioneel: de ABUS Urban-I 3.0 Street Art helm voor urban fietsers