Een kleurrijk statement met de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm

99,95

De ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is een kleurrijk statement voor stedelijke fietsers. Het biedt uitstekende bescherming en comfort dankzij het geavanceerde in-mold design en het geïntegreerde LED-achterlicht. Met zijn opvallende paarse kleur en stijlvolle ontwerp is deze helm een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en trendy helm voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-core-purple Categorie:

Een kleurrijk statement met de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm

De ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is niet alleen een statement voor stijl en design, maar ook voor veiligheid. De helm biedt de drager bescherming tijdens fietstochten en zorgt ervoor dat de drager goed zichtbaar is op de weg. Hieronder wordt verder ingegaan op de verschillende aspecten van de helm.

Stijl en design

Het eerste wat opvalt aan de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is de opvallende paarse kleur. Deze kleur is niet alleen trendy, maar ook zeer opvallend op de weg. De helm is speciaal ontworpen voor urban fietsers die stijlvol en veilig de weg op willen gaan. Het strakke design van de helm maakt het een lust voor het oog. Ook de matte afwerking draagt bij aan de moderne en stoere uitstraling van de helm.

Veiligheid

De ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is niet alleen stijlvol, maar ook veilig. De helm is voorzien van een in-mold constructie die zorgt voor een optimale bescherming van het hoofd. Daarnaast is de helm uitgerust met een LED-achterlicht en reflecterende elementen. Hierdoor is de fietser goed zichtbaar op de weg, ook in het donker. Uit onderzoek blijkt dat fietsers met verlichting en reflecterende elementen op hun helm tot wel 47% minder kans hebben op een aanrijding in het donker (SWOV, 2017).

Comfort

Naast stijl en veiligheid, is comfort natuurlijk ook belangrijk bij het dragen van een helm. De ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is voorzien van een uitneembare en wasbare padding. Hierdoor is de helm altijd fris en comfortabel om te dragen. Ook is de helm voorzien van een handige Fidlock magnetische sluiting. Dit zorgt voor een makkelijke en snelle sluiting van de helm.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk aspect van de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm is de duurzaamheid. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Daarnaast is de helm voorzien van een duurzame en krasbestendige laklaag. Hierdoor blijft de helm ook na langdurig gebruik nog mooi en is vervanging niet snel nodig.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarhei
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

Al met al is de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm een echte aanrader voor urban fietsers die niet alleen stijlvol en trendy, maar ook veilig de weg op willen. De helm biedt optimale bescherming, is voorzien van handige extra’s en heeft een lange levensduur. De opvallende kleur en het strakke design zorgen ervoor dat de drager een echt statement op de weg maakt.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Barcodes

4003318868863, 4003318886386, 4003318868870

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Een kleurrijk statement met de ABUS Urban-i 3.0 Core Purple helm