Duurzaamheid en veiligheid met de ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm

99,95

De ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm combineert duurzaamheid en veiligheid. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uitstekende ventilatie. Het groene design zorgt voor optimale zichtbaarheid in het verkeer en draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-core-green Categorie:

Duurzaamheid en veiligheid met de ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm

Duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke onderwerpen die in onze huidige samenleving steeds meer aandacht krijgen. Zo ook bij de ontwikkeling van de ## ABUS Urban-i
3.0 Core Green helm. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van deze helm die bijdragen aan duurzaamheid en veiligheid.

Duurzaamheid

De ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm is een duurzame helm dankzij het gebruik van gerecyclede materialen. Zo is de helm voorzien van een buitenste schil gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht en sterk. Daarnaast zijn ook de bandjes van gerecycled materiaal gemaakt en is de verpakking van de helm gemaakt van gerecycled papier.

Naast het gebruik van gerecyclede materialen is de helm ook voorzien van een duurzame verf. De verf op de helm is namelijk op waterbasis en bevat geen schadelijke stoffen. Hierdoor is de helm niet alleen beter voor het milieu, maar ook veiliger voor de gebruiker.

Veiligheid

Naast duurzaamheid is veiligheid uiteraard ook een belangrijk aspect van de ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm. De helm is voorzien van een aantal innovatieve eigenschappen die de veiligheid van de gebruiker vergroten. Zo heeft de helm een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtstroom. Hierdoor blijft het hoofd van de gebruiker koel tijdens het dragen van de helm, wat de veiligheid ten goede komt. Daarnaast is de helm voorzien van een geïntegreerde regenhoes die ervoor zorgt dat de gebruiker ook tijdens regenachtige dagen veilig op de fiets zit.

Pasvorm en veiligheid

Ook de pasvorm van de helm draagt bij aan de veiligheid. De helm is namelijk voorzien van een draaiwielsysteem waarmee de gebruiker de pasvorm van de helm kan aanpassen. Hierdoor sluit de helm altijd goed aan op het hoofd van de gebruiker, wat de veiligheid ten goede komt.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

Al met al is de ## ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm een helm die zowel duurzaamheid als veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Door het gebruik van gerecyclede materialen en de duurzame verf is de helm een goede keuze voor mensen die bewust bezig zijn met het milieu. Daarnaast zorgen de innovatieve eigenschappen van de helm voor een optimale veiligheid van de gebruiker.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318868825, 4003318868832, 4003318868849, 4003318868856

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Duurzaamheid en veiligheid met de ABUS Urban-i 3.0 Core Green helm