ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA – Veilig op Slot met Alarm Bescherming

209,95

ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA is een veilig slot voor fietsen en andere voertuigen. Het is gemaakt van stevig staal en ontworpen met een geavanceerde 6500KA alarmsysteem dat automatisch op verschillende omstandigheden reageert. Bovendien is het slot waterbestendig en kun je het gemakkelijk vervoeren dankzij de ergonomische handgreep aan het slot.

Artikelnummer: abus-slot-zwenk-bordo-x-plus-alarm-6500ka-sh Categorie:

ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA

De ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA is een innovatief slot dat bijzonder geschikt is voor het beveiligen van je fiets. Het is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende beveiligingsrichtlijnen door middel van een aantal unieke kenmerken. Eerst en vooral zorgt de X-Plus-technologie ervoor dat het slot bijna onmogelijk is te kraken. Bovendien hebben de stroomvoorziening en mechanische onderdelen een lange levensduur.

Alarm

Het slot heeft ook een alarmfunctie, waardoor het meer dan een eenvoudig beveiligingssysteem is. Wanneer iemand probeert het slot te openen, waarschuwt het een luid alarm, wat de dief afschrikt of aan anderen laat weten dat er iemand aan het rommelen is. De ingebouwde batterij geeft ook aan wanneer de batterij leeg begint te raken, zodat je altijd weet dat het alarm klaar is om de fiets te beschermen.

Gemakkelijk aanbrengen

De ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA wordt geleverd met twee sleutels en een universeel montageframe, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Dankzij de robuuste constructie is het slot bestand tegen slijtage en weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Met deze sloten kun je er zeker van zijn dat je fiets goed beveiligd is tegen mogelijke diefstal.

Extra informatie

Gewicht 2,67 kg
Barcodes

4003318690525

Frame type

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: ABUS Slot Zwenk Bordo X Plus Alarm 6500KA - Veilig op Slot met Alarm Bescherming