ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950: Veiligheid en Gemak voor Jouw Fiets

56,95

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 is een essentieel accessoire voor jouw fietsbeveiliging. Met een lengte van 85 cm biedt deze ketting extra bescherming tegen diefstal, omdat hij door het frame en het achterwiel kan worden geregen en vervolgens in het ABUS-ringslot kan worden gestoken. De bijgeleverde ST5950 tas zorgt ervoor dat je de ketting gemakkelijk en schoon kunt opbergen wanneer je onderweg bent.

Artikelnummer: abus-insteekketting-ach-8ks-85-p-st5950 Categorie:
Pagina Delen:

ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950: Veiligheid en Gemak voor Jouw Fiets

Introductie

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 is een essentieel accessoire voor iedere fietser die de veiligheid van zijn of haar tweewieler serieus neemt. Met deze hoogwaardige insteekketting kun jij jouw fiets met een gerust hart achterlaten, wetende dat deze goed beschermd is tegen diefstal. Maar dat is niet alles; de bijgeleverde tas, de ST5950, maakt het vervoeren van deze ketting ook nog eens uiterst handig. In dit artikel zullen we alle belangrijke aspecten van dit product bespreken, inclusief de verschillen tussen de R- en NR-versies.

Hoogwaardige Beveiliging

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 biedt uitstekende beveiliging voor jouw fiets. Met een lengte van 85 centimeter is deze ketting lang genoeg om jouw fiets aan diverse objecten vast te maken, waardoor dieven weinig kans maken om ermee weg te komen. Het 8 millimeter dikke vierkante kettingschakelsysteem is robuust en bestand tegen verschillende pogingen tot manipulatie, zoals knippen of breken. Dit betekent dat jouw fiets goed beschermd is, waar je deze ook parkeert.

Handige Draagtas

De bijgeleverde tas, de ST5950, maakt het dragen van jouw ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 bijzonder eenvoudig. De tas is speciaal ontworpen voor deze ketting en zorgt ervoor dat je de ketting compact kunt opbergen en gemakkelijk mee kunt nemen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een fietstocht maakt of jouw fiets wilt beschermen tijdens een tussenstop, deze tas maakt het dragen van jouw ketting moeiteloos. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onhandig sjouwen van een zware ketting.

Conclusie

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950 is de perfecte combinatie van beveiliging en gemak voor jouw fiets. Met hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp biedt deze insteekketting een uitstekende bescherming tegen diefstal. De bijgeleverde tas maakt het dragen van de ketting handig en moeiteloos, waar je ook naartoe gaat. En met de keuze tussen de R- en NR-versies, kun je de slotfunctie aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Kortom, met de ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950 kun je met een gerust hart van jouw fiets genieten, wetende dat deze goed beveiligd is.

Investeer in de veiligheid van jouw fiets

Maak het jezelf gemakkelijk met de ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950. Bescherming en gebruiksgemak komen samen in dit hoogwaardige product, zodat jij zorgeloos kunt fietsen.

Extra informatie

Gewicht 1,59 kg
Barcodes

4003318807848

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ABUS Ringslotketting ACH 2.0 8KS/85 + Tas ST5950: Veiligheid en Gemak voor Jouw Fiets