ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950: Een Betrouwbare Fiets Insteekketting

41,95

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 is een betrouwbare aanvulling op jouw fietsbeveiligingssysteem. Met een lengte van 85 cm biedt deze insteekketting extra bescherming tegen diefstal voor jouw fiets. Het slot is ontworpen voor gebruik in combinatie met ABUS-ringsloten. Deze ketting wordt geleverd met de handige ST5950 tas, waardoor je de ketting gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.

Artikelnummer: abus-insteekketting-ach-6ks-85-p-st5950 Categorie:
Pagina Delen:

ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950: Een Betrouwbare Fiets Insteekketting

Als jij op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare insteekketting om jouw fiets te beschermen tegen diefstal, dan is de ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950 zeker een optie om te overwegen. Deze insteekketting, geproduceerd door ABUS, staat bekend om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak.

Belangrijkste Kenmerken

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 is ontworpen met jouw fietsveiligheid in gedachten. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die dit product onderscheiden:

  • Sterke Stalen Schakels: Deze insteekketting is gemaakt van gehard staal met een diameter van 6 millimeter. Dit maakt het bijzonder bestand tegen knip- en zaagaanvallen, waardoor jouw fiets extra beschermd is tegen diefstal.
  • Handige Lengte: Met een lengte van 85 centimeter biedt deze ketting voldoende ruimte om jouw fiets veilig aan een vast object, zoals een fietsenrek of lantaarnpaal, vast te maken. Dit voorkomt dat dieven jouw fiets eenvoudig kunnen optillen en meenemen.
  • Inclusief Tas: De bijgeleverde ST5950 tas maakt het dragen van de insteekketting een stuk gemakkelijker. Je kunt de ketting netjes opbergen en transporteren zonder je zorgen te maken over beschadigingen aan jouw fiets of andere voorwerpen in jouw tas.

Voordelen van de ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950

Waarom zou je voor deze insteekketting moeten kiezen? Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die je kunt verwachten:

  • Uitstekende Beveiliging: De sterke stalen schakels van deze ketting bieden een hoog niveau van beveiliging voor jouw fiets. Ze zijn bestand tegen verschillende pogingen tot diefstal, waardoor jouw fiets veilig geparkeerd kan worden, zelfs in risicovolle gebieden.
  • Makkelijk in Gebruik: Dankzij de handige lengte van 85 centimeter kun je deze ketting gemakkelijk om verschillende objecten heen sluiten. Het slot is ook eenvoudig te openen en te sluiten, zelfs onderweg.
  • Handige Tas: De bijgeleverde tas maakt het dragen van de ketting handig en zorgt ervoor dat deze niet in de knoop raakt met andere spullen in jouw tas. Dit draagt bij aan het gemak van het gebruik van dit product.

Conclusie

De ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950 is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Met sterke stalen schakels, handige lengte en een handige tas is dit product ontworpen met jouw gemak en veiligheid in gedachten.

Kortom, als je jouw fiets wilt beschermen en gemoedsrust wilt hebben terwijl je deze ergens parkeert, is de ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950 een betrouwbare keuze die aan jouw behoeften zal voldoen.

Extra informatie

Gewicht 0,9 kg
Barcodes

4003318820649

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ABUS Ringslotketting ACH 2.0 6KS/85 + Tas ST5950: Een Betrouwbare Fiets Insteekketting