ABUS PRO Amparo 4750XL – R – ART2 Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging

54,95

Met het ABUS PRO Amparo 4750XL – R – ART2 Ringslot ben jij verzekerd van hoogwaardige fietsbeveiliging. Dit ART2-gecertificeerde ringslot is ontworpen om jouw fiets te beschermen tegen diefstal. De “R”-versie van dit slot heeft een handige eigenschap waarbij de sleutel in de cilinder blijft zitten wanneer het slot geopend is. Dit maakt het gebruiksgemak nog groter, omdat je jouw sleutel niet steeds hoeft te verwijderen en weer terug te plaatsen.

Artikelnummer: abus-ringslot-pro-amparo-4750xl-art-2 Categorie:
Pagina Delen:

ABUS PRO Amparo 4750XL – R -ART2 – Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging

Fietsdiefstal is een al te bekend probleem, vooral in drukke stedelijke gebieden. Daarom is het van cruciaal belang om jouw fiets te voorzien van een degelijk beveiligingssysteem. Het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot is een uitstekende keuze om jouw waardevolle tweewieler te beschermen. In deze tekst gaan we dieper in op de R-versie van dit ringslot, dat een speciale eigenschap heeft die het onderscheidt van de NR-versie.

De R-Versie: Een Innovatief Design

De ABUS PRO Amparo 4750XL R is een ART2-gecertificeerd ringslot met een innovatief ontwerp. Wat dit slot bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de sleutel in de cilinder te laten zitten wanneer het slot geopend is. Dit is een handige eigenschap voor fietsers die onderweg zijn en hun sleutel niet kwijt willen raken. Je kunt dus jouw fiets eenvoudig ontgrendelen en de sleutel veilig in het slot laten zitten terwijl je jouw rit begint. Dit vermindert het risico op verlies of ongemak.

ART2-Certificering: Maximale Beveiliging

De ART2-certificering van dit slot garandeert jou dat je een hoogwaardig beveiligingsproduct in handen hebt. ART (Stichting ART) is een onafhankelijke organisatie die sloten test en certificeert op basis van hun beveiligingsniveau. Een ART2-certificering betekent dat het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot voldoet aan strenge normen en geschikt is voor het beveiligen van jouw fiets tegen diefstal. Je kunt dus met een gerust hart jouw fiets achterlaten, wetende dat deze goed beschermd is.

De Voordelen van het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot

Naast de unieke eigenschap van de sleutel die in de cilinder kan blijven zitten, biedt dit ringslot nog veel meer voordelen voor jouw fietsbeveiliging:

  1. Duurzaamheid: Het slot is vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor het bestand is tegen slijtage en weersinvloeden. Hierdoor gaat jouw investering lang mee.
  2. Eenvoudige Installatie: Het monteren van het slot op jouw fiets is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde technische kennis. Inclusief bevestigingsmateriaal voor snelle montage.
  3. Sleutelservice: ABUS biedt een handige sleutelservice, zodat je altijd reserve- of vervangingssleutels kunt verkrijgen als dat nodig is.
  4. Sleutelcode: Elke sleutel heeft een unieke code. Mocht je een nieuwe sleutel nodig hebben, dan is dit gemakkelijk te regelen met de bijgeleverde sleutelcode.
  5. Preventie van Fietsdiefstal: Het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot is niet alleen een fysieke beveiliging, maar ook een zichtbare afschrikmiddel voor potentiële dieven. Het ontmoedigt diefstalpogingen en vergroot de kans dat jouw fiets met rust gelaten wordt.

Conclusie

Het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot is een uitstekende keuze voor jouw fietsbeveiliging. Met zijn innovatieve ontwerp, ART2-certificering en duurzaamheid biedt het optimale bescherming voor jouw waardevolle tweewieler. Het feit dat de sleutel in de cilinder kan blijven zitten, maakt het extra handig voor dagelijks gebruik. Investeer in de veiligheid van jouw fiets en kies voor het ABUS PRO Amparo 4750XL R Ringslot – jouw trouwe metgezel tegen fietsdiefstal.

Wacht niet langer en bescherm jouw fiets met dit hoogwaardige ringslot. Je kunt nu met een gerust hart jouw fiets achterlaten, wetende dat deze goed beveiligd is tegen diefstal.

Fiets met vertrouwen. Fiets met ABUS.

Extra informatie

Gewicht 0,82 kg
Barcodes

4003318693540

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ABUS PRO Amparo 4750XL - R - ART2 Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging