ABUS PRO Amparo 4650SL R ART2 Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging

29,95

Ontdek de ultieme gemoedsrust met het ABUS PRO Amparo 4650SL R-ringslot. Bescherm jouw fiets tegen diefstal en onbevoegd gebruik met dit geavanceerde en ART2-gecertificeerde slot. Met handige functies zoals het R-ontwerp waarbij de sleutel in de cilinder kan blijven zitten, eenvoudige montage en de mogelijkheid om extra sleutels bij te maken, is dit slot de ideale keuze voor elke fietser die op zoek is naar maximale veiligheid en gemak. Monteren, vergrendelen en met vertrouwen de wereld verkennen, wetende dat jouw fiets in goede handen is dankzij ABUS.

Artikelnummer: abus-ringslot-amparo-4650sl-art-2 Categorie:
Pagina Delen:

ABUS PRO Amparo 4650SL R ART2 Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging

Fietsbeveiliging is van cruciaal belang, vooral als je jouw geliefde tweewieler ergens onbeheerd achterlaat. Het ABUS PRO Amparo 4650SL ringslot is een indrukwekkend beveiligingsinstrument dat jouw fiets beschermt tegen diefstal en schade. In deze uitgebreide beschrijving duiken we dieper in op de R-versie van dit slot, met een speciale focus op zijn kenmerken, voordelen en waarom het een verstandige keuze is voor jouw fiets.

De ABUS PRO Amparo 4650SL R: Een Overzicht

De ABUS PRO Amparo 4650SL R is een ART2-gecertificeerd ringslot dat indruk maakt met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties en gebruiksgemak. Dit slot is ontworpen met jouw fiets in gedachten, met als doel deze te beschermen tegen diefstal en ongeautoriseerd gebruik. Laten we eens kijken naar enkele opvallende kenmerken.

Kenmerken van de R-versie

Een opvallend kenmerk van de R-versie van dit slot is het feit dat de sleutel in de cilinder kan blijven zitten wanneer het slot geopend is. Dit kan handig zijn in situaties waarbij je jouw fiets snel moet parkeren en vergrendelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van jouw sleutel; hij blijft veilig op zijn plaats totdat je het slot weer sluit. Dit draagt bij aan het gebruiksgemak en de efficiëntie van dit slot.

ART2-Certificering: Maximale Veiligheid

Een belangrijk aspect van de ABUS PRO Amparo 4650SL R is de ART2-certificering. Dit certificaat wordt toegekend aan sloten die voldoen aan strenge veiligheidsnormen en -eisen. ART2-gecertificeerde sloten worden erkend en aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen en politieorganisaties in Nederland. Dit betekent dat jouw fiets goed beschermd is tegen diefstal wanneer je dit slot gebruikt. Je kunt met een gerust hart jouw fiets ergens achterlaten, wetende dat hij goed beveiligd is.

Eenvoudig te Monteren

De ABUS PRO Amparo 4650SL R is ook gemakkelijk te monteren op jouw fiets. Het wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en instructies, zodat je het slot probleemloos zelf kunt installeren. Hierdoor hoef je geen extra kosten te maken voor professionele montage.

Robuuste Constructie

Dit ringslot is gebouwd om lang mee te gaan. Het is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de slijtage en weersinvloeden waarmee jouw fiets dagelijks te maken heeft. Of je nu door de stad fietst of avontuurlijke tochten maakt, dit slot zal zijn prestaties behouden en jouw fiets veilig houden.

Extra Sleutels Beschikbaar

Als je extra sleutels nodig hebt voor jouw ABUS PRO Amparo 4650SL R, kun je deze gemakkelijk laten bijmaken. Dit zorgt voor nog meer gebruiksgemak, vooral als je jouw fiets deelt met andere gezinsleden of vrienden.

Conclusie

De ABUS PRO Amparo 4650SL R is een indrukwekkend ringslot dat jouw fiets een hoog niveau van beveiliging biedt. Met zijn ART2-certificering, het handige ontwerp van de R-versie waarbij de sleutel in de cilinder kan blijven zitten, eenvoudige montage, robuuste constructie en de mogelijkheid om extra sleutels bij te maken, biedt dit slot alles wat je nodig hebt om met gemoedsrust van jouw fiets te genieten. Bescherm jouw investering en kies voor de ABUS PRO Amparo 4650SL R om jouw fiets veilig te houden waar je ook gaat.

Extra informatie

Gewicht 0,82 kg
Barcodes

4003318835766

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ABUS PRO Amparo 4650SL R ART2 Ringslot: Jouw Betrouwbare Fietsbeveiliging