De Perfecte Combinatie Van Stijl En Bescherming: ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black

179,95

De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black biedt stijlvolle bescherming tijdens het fietsen. Dankzij het In-Mold ontwerp en het verstelbare Zoom Ace systeem sluit de helm perfect aan op het hoofd. De vijfvoudige ventilatie zorgt voor voldoende verkoeling. Een veilige en modieuze keuze voor fietsers.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-2.0-quin Categorie:

De perfecte combinatie van stijl en bescherming: ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black

Een goede fietshelm is een belangrijke investering voor elke fietser, of je nu dagelijks naar je werk fietst of je weekenden doorbrengt op het zadel. Maar naast bescherming wil je natuurlijk ook een helm die er goed uitziet en comfortabel zit. De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black is een MTB helm die beide elementen perfect combineert.

Stijlvol ontwerp

De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black is niet zomaar een fietshelm. Het is een designstuk dat in elke situatie opvalt. De helm heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp met een matte afwerking. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de Velvet Black-uitvoering is zeker een van de meest opvallende. Het fluweelachtige oppervlak geeft de helm een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij er ook zonder fiets goed uitziet.

Veiligheid voorop

Maar natuurlijk is het belangrijkste aspect van een fietshelm nog altijd de bescherming die hij biedt. De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black is ontworpen met veiligheid als hoogste prioriteit. De helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en biedt bescherming bij een val of botsing.

Een belangrijk aspect van de veiligheid van een fietshelm is de pasvorm. De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black heeft een verstelbaar systeem waarmee je de helm perfect op je hoofd kunt afstellen. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een betere bescherming. Een helm die niet goed past, biedt immers veel minder bescherming dan een helm die perfect op maat is.

Comfortabel en praktisch

Naast veiligheid en stijl is ook het comfort van een fietshelm belangrijk. De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black biedt hierin veel mogelijkheden. Zo is de helm voorzien van een insectennet om vervelende beestjes buiten te houden en heeft hij een zachte padding aan de binnenkant voor extra comfort. De helm is bovendien licht van gewicht en goed geventileerd, waardoor hij zelfs tijdens de warmste ritten comfortabel blijft zitten.

De helm is ook praktisch in gebruik. Zo heeft hij een handig vizier dat je beschermt tegen de zon en regen, en dat je eenvoudig kunt verwijderen als je dat wilt. De helm heeft verder een handige sluiting met een draaisysteem, waarmee je hem eenvoudig kunt vast- en losmaken.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • State-of-the-art QUIN-technologie: Geïntegreerde versnellingssensor die een evt. val detecteert en meet. Bij een val brengt het systeem een vooraf bepaalde contactpersoon op de hoogte.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten

Conclusie

De ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black is een fietshelm die stijl en veiligheid perfect combineert. Het ontwerp is strak en opvallend, met een luxe afwerking die ervoor zorgt dat de helm ook zonder fiets een eyecatcher is. Maar nog belangrijker is de veiligheid die de helm biedt. Hij voldoet aan Europese veiligheidsnormen en is voorzien van een verstelbaar systeem om hem perfect op maat te maken. Daarnaast biedt de helm veel comfort, praktische functies en is hij goed geventileerd. Kortom, de ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black is een helm die aan alle eisen voldoet en die elke fietser met trots zal dragen.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318655173, 4003318655180, 4003318655197

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De Perfecte Combinatie Van Stijl En Bescherming: ABUS Moventor 2.0 Quin Velvet Black