Een must-have voor elke mountainbiker: de ABUS Modrop Quin Polar White helm

159,95

De ABUS Modrop Quin Polar White helm is een must-have voor elke mountainbiker. De helm biedt optimale bescherming en comfort tijdens het rijden op ruig terrein. Met een uniek design en de nieuwste technologieën is de helm ook nog eens een eyecatcher.

Artikelnummer: abus-helm-modrop-quin-polar-white Categorie:

Een must-have voor elke mountainbiker: de ABUS Modrop Quin Polar White helm

Mountainbiken is een sport die steeds populairder wordt onder mensen van alle leeftijden en niveaus. Het is een uitdagende en adrenaline-verhogende activiteit die zowel fysieke als mentale vaardigheden vereist. Veiligheid is echter van het grootste belang bij het beoefenen van deze sport en daarom is een goede helm absoluut noodzakelijk. De ABUS Modrop Quin Polar White MTB helm is de perfecte keuze voor elke mountainbiker die op zoek is naar een combinatie van veiligheid, comfort en stijl.

Veiligheid

Het belangrijkste aspect van elke helm is natuurlijk de veiligheid. De ABUS Modrop Quin Polar White helm heeft een hoogwaardige constructie en biedt uitstekende bescherming tegen hoofdletsel. Het beschikt over een in-mold constructie, wat betekent dat de helm tijdens het productieproces wordt gevormd door de schokabsorberende schuimlaag en de buitenste schaal samen te smelten tot een enkel geheel. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie die de impactkracht kan absorberen en verspreiden.

Comfort

Comfort is een ander belangrijk aspect van elke helm. Als je een helm draagt die niet goed past of niet comfortabel aanvoelt, kan dit je prestaties negatief beïnvloeden en de hele mountainbike-ervaring verpesten. De ABUS Modrop Quin Polar White helm is ontworpen met comfort in gedachten. Het beschikt over een verstelbaar sluitingssysteem en een draaiknop waarmee je de pasvorm kunt aanpassen aan de vorm van je hoofd. De helm is ook voorzien van zachte en ademende pads die vocht afvoeren en je hoofd droog en koel houden tijdens het rijden.

Stijl

Tot slot, hoewel veiligheid en comfort de belangrijkste factoren zijn bij het kiezen van een helm, wil je natuurlijk ook iets dat er goed uitziet. De ABUS Modrop Quin Polar White helm is een van de meest stijlvolle helmen op de markt. Het heeft een strak en modern ontwerp dat er niet alleen goed uitziet, maar ook aerodynamisch is en voor minder weerstand zorgt tijdens het rijden.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbare, anti-slip TriVider-riemverdeler
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • Uitstekende QUIN technologie: Geïntegreerde versnellingssensor die een evt. val detecteert en meet. Bij een val brengt het systeem een vooraf bepaalde contactpersoon op de hoogte
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie voor dit helmtype dankzij 6 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten

Conclusie

Kortom, de ABUS Modrop Quin Polar White helm is een must-have voor elke mountainbiker die op zoek is naar een combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Het biedt uitstekende bescherming tegen hoofdletsel. De helm is ook zeer comfortabel dankzij de verstelbare pasvorm en de zachte, ademende pads. En last but not least, het heeft een strak en modern ontwerp dat er geweldig uitziet op elk terrein. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe helm voor je volgende mountainbike-avontuur, overweeg dan zeker de ABUS Modrop Quin Polar White helm.

Extra informatie

Gewicht 0,66 kg
Barcodes

4003318657979, 4003318657986, 4003318657993

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Een must-have voor elke mountainbiker: de ABUS Modrop Quin Polar White helm