ABUS Modrop Polar White helm: de perfecte keuze voor MTB-ers

99,95

De ABUS Modrop Polar White helm is de ideale keuze voor fanatieke mountainbikers. Met een lichtgewicht ontwerp en een verstelbaar vizier biedt deze helm optimale bescherming en comfort tijdens het rijden op ruige terreinen. Bovendien zorgt de polar white kleur voor een stijlvolle uitstraling.

Artikelnummer: abus-helm-modrop-polar-white Categorie:

De ABUS Modrop Polar White helm: de perfecte keuze voor MTB-ers

Mountainbiken is een avontuurlijke sport die steeds populairder wordt. Het is belangrijk om als mountainbiker goed uitgerust te zijn met de juiste beschermingsmiddelen, zoals een helm. De ABUS Modrop Polar White helm is een uitstekende keuze voor MTB-ers vanwege zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige kwaliteit.

Bescherming en veiligheid

Een helm is een essentieel onderdeel van de uitrusting van een mountainbiker. Het beschermt niet alleen het hoofd, maar ook de nek en het gezicht in geval van een valpartij. De ABUS Modrop Polar White helm biedt maximale bescherming en veiligheid door zijn robuuste constructie en innovatieve ontwerp. De helm is gebouwd met de In-Mold technologie, waarbij de buitenschaal en de EPS-binnenschaal worden samengevoegd tot een geheel. Hierdoor wordt de helm lichter en beter bestand tegen impact.

Comfort en pasvorm

Een helm moet niet alleen bescherming bieden, maar ook comfortabel zijn om te dragen. De ABUS Modrop Polar White helm heeft een uitstekende pasvorm dankzij het Zoom Ace verstelsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de helm aan te passen aan de vorm van het hoofd en zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien is de helm uitgerust met 5 ventilatieopeningen, die zorgen voor een goede luchtstroom en ventilatie tijdens het fietsen. Dit voorkomt oververhitting en zorgt voor een aangename rit, zelfs op warme dagen.

Stijlvol en opvallend

Naast bescherming en comfort is het uiterlijk van een helm ook belangrijk voor veel mountainbikers. De ABUS Modrop Polar White helm heeft een stijlvol en opvallend ontwerp met een witte kleur en reflecterende details. Hierdoor valt de helm op en is de mountainbiker beter zichtbaar tijdens het fietsen, vooral bij weinig licht.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbare, anti-slip TriVider-riemverdeler
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • GoggFit: Inrichting die het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de atleet deze tijdens de rit niet nodig heeft.
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie voor dit helmtype dankzij 6 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten

Conclusie

De ABUS Modrop Polar White helm is de perfecte keuze voor mountainbikers die op zoek zijn naar een helm die bescherming, comfort en stijl biedt. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige kwaliteit biedt de helm maximale bescherming en veiligheid tijdens het mountainbiken. Daarnaast biedt de helm een uitstekende pasvorm en goede ventilatie, waardoor de mountainbiker comfortabel kan rijden.  Kortom, de ABUS Modrop Polar White helm is een uitstekende investering voor elke mountainbiker die op zoek is naar een hoogwaardige, comfortabele en stijlvolle helm.

Extra informatie

Gewicht 90 kg
Barcodes

4003318664755, 4003318664762, 4003318664779

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Modrop Polar White helm: de perfecte keuze voor MTB-ers