Een groene twist aan je uitrusting: de ABUS Modrop Pine Green MTB helm

99,95

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm voegt een groene twist toe aan je uitrusting. De helm heeft een lichtgewicht ontwerp en biedt optimale bescherming tijdens het mountainbiken. De helm heeft een verstelbare pasvorm en is voorzien van een insectennet, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan.

Artikelnummer: abus-helm-modrop-pine-green Categorie:

Een groene twist aan je uitrusting: de ABUS Modrop Pine Green MTB helm

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is de perfecte combinatie van stijl en veiligheid. De helm is ontworpen met het oog op de natuur en heeft een unieke groene kleur die doet denken aan een bos. Maar de helm is niet alleen mooi om naar te kijken, hij biedt ook de beste bescherming die je kunt krijgen tijdens het mountainbiken.

Ontwerp en Stijl

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is een echte blikvanger. Het ontwerp is geïnspireerd op de natuur en de groene kleur past perfect bij de omgeving waarin je fietst. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een aerodynamisch ontwerp dat zorgt voor goede ventilatie en minder windweerstand.

De helm heeft ook een aantal handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Zo heeft de helm een verstelbare kinriem en een draaiknop waarmee je de pasvorm kunt aanpassen. De helm heeft ook een vizier dat kan worden verwijderd als je dat wilt.

Veiligheid

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is ontworpen met veiligheid in gedachten. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen die de beste bescherming bieden tijdens het mountainbiken. De helm heeft ook een aantal functies die de veiligheid vergroten.

De helm heeft bijvoorbeeld een In-Mold constructie die een harde schaal combineert met een zachte schuimlaag. Dit zorgt voor een betere bescherming bij een impact. Daarnaast heeft de helm reflecterende elementen die ervoor zorgen dat je beter zichtbaar bent in het donker. Dit vergroot de veiligheid tijdens het mountainbiken, vooral als je in het donker of bij slecht weer fietst.

Comfort

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is niet alleen veilig, maar ook comfortabel om te dragen. De helm heeft een goede pasvorm en kan worden aangepast met de draaiknop op de achterkant van de helm. De helm heeft ook een zachte voering die zorgt voor extra comfort tijdens het dragen.

De helm heeft ook een aantal functies die het comfort vergroten. Zo heeft de helm een goede ventilatie die ervoor zorgt dat je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De helm heeft ook een vizier dat je kunt aanpassen aan de omstandigheden.

Duurzaamheid

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat de helm lang meegaat. De helm is ontworpen om bestand te zijn tegen de ruwe omstandigheden van het mountainbiken en kan tegen een stootje.

Daarnaast is de helm ook milieuvriendelijk. De helm is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft een PVC-vrij ontwerp. Dit betekent dat de helm geen schadelijke stoffen bevat die het milieu kunnen beschadigen.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbare, anti-slip TriVider-riemverdeler
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • GoggFit: Inrichting die het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de atleet deze tijdens de rit niet nodig heeft.
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie voor dit helmtype dankzij 6 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten

Conclusie

De ABUS Modrop Pine Green MTB helm is de perfecte helm voor iedereen die van mountainbiken houdt. De helm biedt de beste bescherming die je kunt krijgen tijdens het fietsen en heeft een uniek ontwerp dat geïnspireerd is op de natuur.

De helm is ook comfortabel om te dragen en heeft een aantal handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Daarnaast is de helm ook duurzaam en milieuvriendelijk. Kortom, de ABUS Modrop Pine Green MTB helm is een helm die je niet mag missen als je van mountainbiken houdt.

Extra informatie

Gewicht 0,63 kg
Barcodes

4003318649851, 4003318649868, 4003318649875

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Een groene twist aan je uitrusting: de ABUS Modrop Pine Green MTB helm