ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm: de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser

99,95

De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm is de ideale keuze voor de avontuurlijke fietser. De helm biedt optimale bescherming en is voorzien van een hoogwaardig ventilatiesysteem. Met de verstelbare riem en het lichte gewicht is de helm comfortabel tijdens het rijden.

Artikelnummer: abus-helm-modrop-midnight-blue Categorie:

De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm: de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser

Als avontuurlijke fietser is het belangrijk om de juiste uitrusting te hebben om veilig te kunnen fietsen. Een van de belangrijkste stukken uitrusting is de helm, die de fietser beschermt tegen hoofdletsel in geval van een val of botsing. Een van de beste helmen op de markt is de ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken van deze helm bespreken en uitleggen waarom het de perfecte keuze is voor de avontuurlijke fietser.

Kenmerken van de ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm

De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. De helm heeft een in-mold constructie die bestaat uit een buitenste schaal van polycarbonaat en een binnenste schuimlaag van EPS, die samen een solide bescherming bieden voor het hoofd. De helm heeft ook een geïntegreerd vizier dat beschermt tegen de zon en takken, en kan worden verwijderd als dat nodig is.

Gemakkelijk verstelbaar

De helm heeft een verstelbaar systeem voor de maat, waardoor het past op hoofden van verschillende maten. Het heeft ook een handig draaimechanisme waarmee de strakheid van de helm kan worden aangepast, zodat het perfect op het hoofd past. De helm heeft ook meerdere luchtgaten die zorgen voor een goede ventilatie, waardoor de fietser koel blijft tijdens het rijden.

Waarom is de ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser?

 • Veiligheid: Veiligheid is de belangrijkste reden waarom de ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm de perfecte keuze is voor de avontuurlijke fietser. De helm biedt uitstekende bescherming voor het hoofd in geval van een val of botsing, dankzij de hoogwaardige materialen en de in-mold constructie. Het vizier beschermt ook tegen de zon en takken, waardoor de fietser veiliger op pad kan gaan.
 • Comfort: Comfort is ook belangrijk voor de avontuurlijke fietser. De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm biedt een uitstekend draagcomfort, dankzij het verstelbare systeem voor de maat en het draaimechanisme. De helm past perfect op het hoofd en kan gemakkelijk worden aangepast voor een optimale pasvorm. De luchtgaten zorgen ook voor een goede ventilatie, waardoor de fietser koel blijft tijdens het rijden.
 • Stijlvol design: Tot slot heeft de ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm een stijlvol design dat bij elke outfit past. Het donkerblauwe kleurenschema maakt de helm geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het design is ook sportief en modern, wat past bij de avontuurlijke fietser die op zoek is naar een helm die er goed uitziet en tegelijkertijd veiligheid en comfort biedt.

Technologie

 • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
 • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
 • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
 • Zijdelings verstelbare, anti-slip TriVider-riemverdeler
 • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
 • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
 • GoggFit: Inrichting die het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de atleet deze tijdens de rit niet nodig heeft.
 • Ventilatie: uitstekende ventilatie voor dit helmtype dankzij 6 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
 • Vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten

Conclusie

De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm is de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser die op zoek is naar een veilige, comfortabele en stijlvolle helm. Met hoogwaardige materialen, een in-mold constructie, verstelbaar systeem voor de maat en een geïntegreerd vizier biedt deze helm uitstekende bescherming voor het hoofd en een uitstekend draagcomfort. Bovendien heeft de helm een stijlvol design dat past bij elke outfit. De ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm is dus zeker de moeite waard voor de avontuurlijke fietser.

Extra informatie

Gewicht 0,62 kg
Barcodes

4003318648618, 4003318648632, 4003318648717

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Modrop Midnight Blue MTB helm: de perfecte keuze voor de avontuurlijke fietser