Veilig en stijlvol op de MTB met de ABUS Modrop Dusky Camel helm

99,95

Met de ABUS Modrop Dusky Camel helm ben je veilig en stijlvol op de MTB. De helm is voorzien van een hoogwaardige EPS-binnenschaal en een sterke buitenschaal. Daarnaast zorgt het verstelbare sluitsysteem voor een perfecte pasvorm en de goede ventilatie voor extra comfort tijdens het fietsen.

Artikelnummer: abus-helm-modrop-dusky-camel Categorie:

Veilig en stijlvol op de MTB met de ABUS Modrop Dusky Camel helm

De populariteit van mountainbiken is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds meer mensen ontdekken de sportieve uitdaging en het plezier van het fietsen en verkennen van de natuur. Maar mountainbiken kan ook gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk dat je jezelf goed beschermt tijdens het fietsen, met name door het dragen van een helm. De ABUS Modrop Dusky Camel helm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle helm voor het mountainbiken.

Waarom is een helm zo belangrijk?

Een helm is een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke mountainbiker. Het beschermt je hoofd tegen letsel in geval van een val of een botsing, wat kan leiden tot ernstige hersenbeschadiging. Een helm kan zelfs levens redden. Het is daarom van groot belang om een goede helm te dragen tijdens het mountainbiken. Een helm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel en stijlvol. Daarom is de ABUS Modrop Dusky Camel helm de ideale keuze.

Veiligheid voorop: de ABUS Modrop Dusky Camel helm

De ABUS Modrop Dusky Camel helm is een hoogwaardige helm die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De helm is voorzien van een in-mold constructie, waardoor deze licht en stabiel is. Dit zorgt voor een optimale bescherming van het hoofd in geval van een val of een botsing. De helm heeft een verstelbaar vizier, waardoor je beschermd bent tegen de zon en tegen takken en andere obstakels tijdens het fietsen. De helm is bovendien voorzien van een handig verstelsysteem, waarmee je de pasvorm van de helm eenvoudig kunt aanpassen aan de vorm van je hoofd.

Comfortabel en stijlvol

Een helm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel en stijlvol. De ABUS Modrop Dusky Camel helm voldoet aan beide eisen. De helm heeft een zeer comfortabele pasvorm, dankzij het verstelsysteem en de zachte voering aan de binnenkant van de helm. Hierdoor blijft de helm goed op zijn plaats zitten tijdens het fietsen. De helm heeft bovendien een zeer stijlvol ontwerp, met een opvallende kleur en een strak design. Hierdoor ziet de helm er niet alleen goed uit, maar val je ook goed op tijdens het fietsen.

Een goede investering

Een helm is een relatief kleine investering, maar kan van onschatbare waarde zijn in geval van een ongeluk. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een helm van goede kwaliteit. De ABUS Modrop Dusky Camel helm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle helm voor het mountainbiken. De helm is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook stijlvol en betaalbaar. Hierdoor is het een goede investering voor iedere mountainbiker die waarde hecht aan veiligheid en comfort tijdens het fietsen.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbare, anti-slip TriVider-riemverdeler
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • GoggFit: Inrichting die het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de atleet deze tijdens de rit niet nodig heeft.
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie voor dit helmtype dankzij 6 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten

Conclusie

Een helm is een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke mountainbiker. Het beschermt je hoofd tegen letsel in geval van een val of een botsing, wat kan leiden tot ernstige hersenbeschadiging. De ABUS Modrop Dusky Camel helm is een hoogwaardige helm die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De helm is comfortabel, stijlvol en betaalbaar en daarom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle helm voor het mountainbiken. Investeer in je veiligheid en kies voor de ABUS Modrop Dusky Camel helm.

Extra informatie

Barcodes

4003318648571, 4003318648588, 4003318648595

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Maat

, ,

Ik heb een vraag over de…: Veilig en stijlvol op de MTB met de ABUS Modrop Dusky Camel helm