ABUS Macator: De Ideale Fietshelm Voor Iedereen

59,95

De Abus Helm Macator is een fietshelm met een modern design. Het biedt goede ventilatie en comfort, evenals een veilige pasvorm dankzij het Zoom Ace-systeem. De helm is ook voorzien van een insectennet en reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid tijdens het fietsen.

Artikelnummer: abus-helm-macator Categorie:

ABUS Macator: de ideale fietshelm voor iedereen

Als fervent fietser weet je dat veiligheid op de weg van het grootste belang is. Het dragen van de juiste uitrusting, zoals een helm, kan het verschil maken tussen veilig thuiskomen en een ernstig letsel oplopen. De ABUS Macator is een helm die niet alleen voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook nog eens betaalbaar en stijlvol is. In dit artikel zullen we de functies van de ABUS Macator nader bekijken en uitleggen waarom deze helm de ideale keuze is voor iedereen.

Veiligheid

De ABUS Macator is ontworpen met de veiligheid van de fietser in gedachten. De helm is gemaakt van een zogenaamde ‘In-Mold’ constructie, waarbij de polystyreen schaal en de buitenste schil naadloos in elkaar overgaan. Dit zorgt voor een sterke en lichtgewicht helm die de impact van een val kan absorberen. De helm heeft ook een geïntegreerde LED-achterlicht, zodat je beter zichtbaar bent voor auto’s en andere fietsers tijdens het fietsen in het donker.

Comfort

Een helm die niet comfortabel zit, zal niet vaak gedragen worden. Gelukkig is de ABUS Macator ontworpen met comfort in gedachten. De helm heeft een eenvoudig verstelbaar sluitsysteem, zodat je de helm perfect op je hoofd kunt afstellen. De ventilatieopeningen zorgen ervoor dat de luchtstroom door de helm gaat en je hoofd koel houdt tijdens een warme zomerrit. De helm weegt ook slechts 280 gram, wat betekent dat je hem nauwelijks voelt zitten tijdens het fietsen.

Stijl

De ABUS Macator is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook nog eens stijlvol. De helm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, wit en rood. Het matzwarte ontwerp geeft de helm een ​​strakke uitstraling die past bij elk type fiets en outfit. Er is zelfs een speciale editie van de helm met een kleurrijk graffiti-ontwerp, voor degenen die willen opvallen tijdens het fietsen.

Betaalbaarheid

Veiligheid hoeft niet duur te zijn en de ABUS Macator is daar een goed voorbeeld van. De helm is geprijsd rond de €50,-, waardoor het een betaalbare optie is voor elke fietser. De helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en biedt dezelfde kwaliteit als duurdere helmen op de markt.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

Of je nu een beginnende fietser bent of een ervaren rijder, de ABUS Macator is de ideale keuze voor elke fietser die op zoek is naar een veilige, comfortabele en stijlvolle helm zonder de bank te breken. De helm heeft een gestroomlijnd ontwerp, is eenvoudig aan te passen en biedt voldoende ventilatie om je koel te houden tijdens lange ritten. De ABUS Macator is een uitstekende investering die zorgt voor gemoedsrust en veiligheid tijdens al je fietstochten.

Extra informatie

Gewicht 0,24 kg
Barcodes

4003318872389, 4003318872129, 4003318872136, 4003318872143, 4003318872358, 4003318872372, 4003318872396, 4003318872402, 4003318872419

Hoofdkleur

, ,

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

, ,

Ik heb een vraag over de…: ABUS Macator: De Ideale Fietshelm Voor Iedereen