De ultieme allround helm: de ABUS Macator White Silver

59,95

De ABUS Macator White Silver is de perfecte allround helm die geschikt is voor verschillende fietsdisciplines. Het heeft een stijlvol design en biedt uitstekende bescherming dankzij de In-Mold technologie en het Zoom Ace verstelsysteem. De helm heeft ook een uitneembare en wasbare padding voor extra comfort.

Artikelnummer: abus-helm-macator-white-silver Categorie:

De ultieme allround helm: de ABUS Macator White Silver

Een helm is een essentieel onderdeel van de uitrusting van een fietser. Het beschermt niet alleen het hoofd tegen letsel bij een ongeval, maar biedt ook bescherming tegen de elementen en verbetert de zichtbaarheid. Er zijn veel verschillende soorten fietshelmen op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Als je op zoek bent naar een helm die geschikt is voor dagelijks gebruik en verschillende soorten fietsen, dan is de ABUS Macator White Silver een uitstekende optie.

Veiligheid

Veiligheid is de belangrijkste functie van een fietshelm en de ABUS Macator White Silver voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De helm heeft een In-Mold constructie, waarbij de buitenste schaal en het schokabsorberende materiaal in elkaar geïntegreerd zijn voor maximale bescherming.

Comfort

Naast veiligheid is comfort een belangrijke factor bij het kiezen van een helm. De ABUS Macator White Silver heeft een verstelbaar sluitsysteem voor een perfecte pasvorm. Het heeft ook 5 luchtopeningen om de luchtstroom te verbeteren en het hoofd koel te houden tijdens lange ritten. De helm wordt geleverd met verwijderbare en wasbare pads voor extra comfort en hygiene.

Stijl

Naast veiligheid en comfort wil je er natuurlijk ook goed uitzien op de fiets. De ABUS Macator White Silver heeft een strak en modern ontwerp dat past bij elke stijl van fietsen. De witte en zilveren kleuren zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere fietskleding. De helm heeft ook reflecterende details voor extra zichtbaarheid bij weinig licht.

Geschikt voor verschillende soorten fietsen

De ABUS Macator White Silver is een allround helm die geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Het is ideaal voor dagelijks gebruik bij woon-werkverkeer, toeren, e-biken en recreatief fietsen. Het is ook geschikt voor mountainbiken en racefietsen, hoewel er specifieke helmen zijn die meer geschikt zijn voor deze disciplines.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

Als je op zoek bent naar een helm die veiligheid, comfort en stijl combineert voor dagelijks gebruik en verschillende soorten fietsen, dan is de ABUS Macator White Silver de juiste keuze. Met de hoogste veiligheidsnormen en een MIPS-systeem, een verstelbaar sluitsysteem, ventilatie en verwijderbare pads, en een strak en modern ontwerp, is deze helm een goede investering voor alle fietsers.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318872327, 4003318872334, 4003318872341

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De ultieme allround helm: de ABUS Macator White Silver