ABUS Macator Steel Blue: De perfecte allround helm voor jouw fietsavonturen

59,95

De ABUS Macator Steel Blue is de ideale helm voor al jouw fietsavonturen. Deze allround helm biedt optimale bescherming en comfort tijdens het fietsen. Met zijn stijlvolle design en stevige constructie ben je verzekerd van een veilige en plezierige fietstocht.

Artikelnummer: abus-helm-macator-steel-blue Categorie:

ABUS Macator Steel Blue: De perfecte allround helm voor jouw fietsavonturen

Fietsen is een fantastische manier om fit te blijven, van de natuur te genieten en nieuwe plaatsen te ontdekken. Maar het is ook een activiteit die veiligheid vereist, vooral als je op de weg fietst. Een helm is dan ook een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke fietser. ABUS, een toonaangevend bedrijf op het gebied van fietshelmen, heeft de Macator Steel Blue gelanceerd, een helm die ontworpen is voor jouw fietsavonturen.

Comfort en veiligheid

ABUS heeft bij het ontwerpen van de ABUS Macator Steel Blue comfort en veiligheid hoog in het vaandel gehad. De helm heeft een in-mold constructie, wat betekent dat de buitenschaal van de helm en de schuimkern in één keer gemaakt worden. Dit maakt de helm lichter en sterker dan helmen met een aparte schuimkern en buitenschaal.

Uitstekende pasvorm

De ABUS Macator Steel Blue heeft een uitstekende pasvorm en is gemakkelijk aan te passen. De helm heeft een Zoom Ace-verstelsysteem, waarmee je de helm eenvoudig kunt aanpassen aan de vorm van je hoofd. Het systeem heeft een handige draaiknop aan de achterkant van de helm, waarmee je de pasvorm kunt fijnstellen. De helm heeft ook verstelbare riempjes onder de kin, die gemakkelijk te verstellen zijn en niet schuren of knellen.

Ventilatie en design

Een andere belangrijke eigenschap van de ABUS Macator Steel Blue is de ventilatie. De helm heeft 18 luchtgaten, die zorgen voor een goede luchtstroom en ventilatie. Dit voorkomt dat je hoofd te warm wordt tijdens het fietsen en helpt om zweet af te voeren. De helm heeft ook een insectennet om te voorkomen dat insecten in de helm komen.

Naast de praktische eigenschappen is de ABUS Macator Steel Blue ook een stijlvolle helm. De helm heeft een strak ontwerp met een matte afwerking en een opvallende blauwe kleur. Het ABUS-logo is subtiel verwerkt in het ontwerp van de helm.

Veiligheid en normeringen

De Macator Steel Blue voldoet aan de Europese normen voor fietshelmen (EN 1078), wat betekent dat de helm getest is op veiligheid en bescherming tegen impact. De helm biedt bescherming aan de bovenkant, achterkant en zijkanten van het hoofd. De helm is ook getest op schokabsorptie en doorboring.

ABUS heeft bij het ontwerpen van de Macator Steel Blue ook rekening gehouden met de veiligheid van fietsers in het verkeer.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator Steel Blue is een uitstekende allround helm voor fietsers die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en stijl. De helm heeft een goede pasvorm en is gemakkelijk aan te passen, waardoor hij geschikt is voor verschillende hoofdmaten. De ventilatie zorgt voor een goede luchtstroom en voorkomt dat je hoofd te warm wordt tijdens het fietsen. De helm voldoet aan de Europese normen voor fietshelmen en biedt bescherming aan de bovenkant, achterkant en zijkanten van het hoofd. Tot slot heeft de Macator Steel Blue ook een stijlvol ontwerp met een opvallende blauwe kleur. Kortom, de ABUS Macator Steel Blue is een helm die alles heeft wat je nodig hebt voor jouw fietsavonturen.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318872426, 4003318872433, 4003318872440

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Macator Steel Blue: De perfecte allround helm voor jouw fietsavonturen