De ultieme helm voor zichtbaarheid: ABUS Macator Signal Yellow

59,95

Met de ABUS Macator Signal Yellow helm ben je maximaal zichtbaar op de weg. De helm heeft een opvallende gele kleur en reflecterende elementen, zodat je in het donker goed zichtbaar bent. Ook biedt de helm goede bescherming dankzij het In-Mold ontwerp en het Zoom Ace aanpassingssysteem.

Artikelnummer: abus-helm-macator-signal-yellow Categorie:

De ultieme helm voor zichtbaarheid: ABUS Macator Signal Yellow

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het rijden van een fiets. Het dragen van een helm is een van de belangrijkste manieren om jezelf te beschermen tijdens het fietsen. Een helm kan echter nog meer doen dan alleen je hoofd beschermen. Een helm kan je zichtbaarheid verhogen en bijdragen aan een veiliger fietstocht. Een van de beste helmen die momenteel beschikbaar is, is de ABUS Macator Signal Yellow.

Zichtbaarheid en veiligheid

Zichtbaarheid op de weg is cruciaal voor fietsers, vooral in situaties waarin het zicht beperkt is, zoals bij schemer of slecht weer. Een fietser die goed zichtbaar is, heeft meer kans om opgemerkt te worden door andere weggebruikers en daardoor minder kans op een ongeval. Een helm is een van de meest in het oog springende delen van de uitrusting van een fietser en kan daarom een ​​belangrijke rol spelen in het verhogen van de zichtbaarheid van de fietser.

ABUS Macator Signal Yellow

De ABUS Macator Signal Yellow is een helm die speciaal is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en veiligheid. De helm is uitgevoerd in een opvallende gele kleur met grote reflecterende oppervlakken, waardoor hij gemakkelijk zichtbaar is in alle lichtomstandigheden. Hierdoor is de helm ook zichtbaar in het donker.

Het ontwerp

De ABUS Macator Signal Yellow is niet alleen ontworpen voor maximale zichtbaarheid, maar biedt ook comfort en bescherming. De helm heeft een in-mold constructie, wat betekent dat de buitenschaal en de binnenschaal aan elkaar gesmolten zijn. Dit zorgt voor een lichtere en sterkere helm. De helm heeft ook een verstelbaar sluitsysteem en een afneembaar vizier. Het is belangrijk om een helm te hebben die goed past om de beste bescherming te bieden. Dit sluitsysteem zorgt ervoor dat de helm goed blijft zitten en niet verschuift tijdens het fietsen.

Onderzoek

Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar de effectiviteit van helmen bij het voorkomen van hoofdletsel bij een ongeval. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift “Accident Analysis and Prevention” concludeerde dat het dragen van een helm het risico op hoofdletsel met 63% vermindert. Een ander onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift “Injury Prevention”, toonde aan dat het dragen van een helm het risico op dodelijk letsel met 65% vermindert. Deze resultaten onderstrepen het belang van het dragen van een helm tijdens het fietsen.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator Signal Yellow is een helm die speciaal is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van fietsers te vergroten. De opvallende gele kleur en grote reflecterende oppervlakken maken de helm gemakkelijk te zien in alle lichtomstandigheden. Het ontwerp van de helm zorgt voor comfort en bescherming, terwijl onderzoek aantoont dat het dragen van een helm de kans op hoofdletsel en fatale ongevallen aanzienlijk verkleint. Kortom, de ABUS Macator Signal Yellow is de ultieme helm voor zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen.

Extra informatie

Gewicht 0,58 kg
Barcodes

4003318872297, 4003318872303, 4003318872310

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De ultieme helm voor zichtbaarheid: ABUS Macator Signal Yellow