Fiets- En Skatehelm ABUS Macator Shiny Rose: Een Stijlvolle En Veilige Keuze

59,95

De ABUS Macator Shiny Rose is een stijlvolle helm voor fietsers en skaters. De helm biedt optimale bescherming en heeft een modern design. De in-mold constructie zorgt voor extra stevigheid en een laag gewicht. Met het geïntegreerde LED-licht ben je ook in het donker goed zichtbaar. Een veilige en trendy keuze voor elke rit.

Artikelnummer: abus-helm-macator-shiny-rose Categorie:

ABUS Macator Shiny Rose

Fietsen en skaten zijn populaire activiteiten en bieden tal van voordelen, waaronder een goede lichaamsbeweging en een milieuvriendelijke manier om van A naar B te komen. Het is echter belangrijk om veiligheid voorop te stellen, vooral als het gaat om hoofdbescherming. Bij het kiezen van een helm is het belangrijk om rekening te houden met zowel de stijl als de veiligheidseisen. In dit artikel bespreken we de ABUS Macator Shiny Rose helm, een stijlvolle en veilige keuze.

Ontwerp en stijl

De ABUS Macator Shiny Rose is een stijlvolle helm met een opvallend ontwerp. Het is verkrijgbaar in een opvallende roze kleur met een glanzende afwerking. De helm heeft een gestroomlijnd design en een lichtgewicht constructie, wat bijdraagt aan het comfort en de wendbaarheid tijdens het fietsen of skaten. Daarnaast heeft de helm verstelbare riempjes en een draaiknop waarmee de helm kan worden aangepast aan de maat van het hoofd.

Veiligheidseisen

De ABUS Macator Shiny Rose voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1078, wat betekent dat het voldoet aan de minimale eisen voor de bescherming van de drager van de helm. Dit omvat het vermogen van de helm om de impact te absorberen en verspreiden bij een ongeluk. Daarnaast heeft de helm een ingebouwd insectennet om te voorkomen dat insecten de helm binnenkomen tijdens het fietsen.

Comfort en ventilatie

De ABUS Macator Shiny Rose is niet alleen stijlvol en veilig, maar ook comfortabel om te dragen. De helm heeft een gevoerde binnenzijde en een ventilatiesysteem om oververhitting te voorkomen tijdens warm weer. Het ventilatiesysteem zorgt voor een goede luchtstroom om zweet en warmte af te voeren en te zorgen voor een comfortabele temperatuur tijdens het fietsen of skaten.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ABUS Macator Shiny Rose is een betaalbare helm die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het biedt een combinatie van stijl, comfort en veiligheid tegen een redelijke prijs, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle helm.

 

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator Shiny Rose helm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en veilige helm voor het fietsen of skaten. Het voldoet aan de minimale veiligheidseisen, is comfortabel en heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het opvallende ontwerp en de opvallende kleur maken het een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een helm die er goed uitziet en tegelijkertijd een goede bescherming biedt. Dus als je op zoek bent naar een helm die niet alleen veilig en comfortabel is, maar er ook nog eens goed uitziet, dan is de ABUS Macator Shiny Rose zeker het overwegen waard.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318673344, 4003318673351, 4003318673368

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Fiets- En Skatehelm ABUS Macator Shiny Rose: Een Stijlvolle En Veilige Keuze