De Ultieme Helm Voor Fietsers: ABUS Macator MIPS Shiny Black

89,95

De ABUS Macator MIPS Shiny Black is de ultieme helm voor fietsers. Met MIPS-technologie en een solide constructie biedt deze helm maximale bescherming en comfort tijdens het rijden. De helm is ook voorzien van een ingebouwd vizier dat beschermt tegen zon en regen. Kortom, een kwaliteitshelm die de investering waard is.

Artikelnummer: abus-helm-macator-mips-shiny Categorie:

De ultieme helm voor fietsers: ABUS Macator MIPS Shiny Black

Als fietser wil je natuurlijk graag veilig op pad gaan en een helm dragen die niet alleen veilig is, maar ook comfortabel zit, er mooi uitziet en niet te zwaar is. De ABUS Macator MIPS Shiny Black is zo’n helm die aan al deze eisen voldoet en daarom als de ultieme helm voor fietsers kan worden beschouwd. Hieronder worden de verschillende aspecten van deze helm besproken.

Veiligheid

Het belangrijkste aspect van een helm is natuurlijk de veiligheid. De ABUS Macator MIPS Shiny Black is uitgerust met het MIPS-systeem, wat staat voor Multi-directional Impact Protection System. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm bij een botsing de rotatiekrachten beter kan opvangen, waardoor het risico op hersenletsel kleiner wordt. Uit onderzoek blijkt dat bij een valpartij ongeveer 90% van de impactkracht geroteerd is en dat het MIPS-systeem deze krachten tot wel 40% kan verminderen. Daarnaast heeft de helm een in-mold constructie, wat betekent dat de buitenschaal en de schokabsorberende binnenlaag één geheel vormen. Dit maakt de helm steviger en beter bestand tegen harde klappen.

Comfort

Een helm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel zitten. De ABUS Macator MIPS Shiny Black heeft een goede pasvorm en kan dankzij het Zoom Ace Urban-systeem eenvoudig worden aangepast aan de vorm van je hoofd. Dit systeem maakt gebruik van een draaiknop waarmee je de helm strakker of losser kunt maken, waardoor de helm altijd perfect op je hoofd zit. Daarnaast heeft de helm een goede ventilatie dankzij de 11 luchtopeningen, wat ervoor zorgt dat je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De voering van de helm is uitneembaar en wasbaar, waardoor je de helm altijd fris en schoon kunt houden.

Uiterlijk

Natuurlijk wil je als fietser ook een helm die er mooi uitziet en bij je fietskleding past. De ABUS Macator MIPS Shiny Black heeft een strak en modern design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een helm is die bij jouw stijl past. De helm heeft een matte afwerking en is voorzien van reflecterende elementen waardoor je in het donker beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Gewicht

Een helm mag niet te zwaar zijn, omdat dit het draagcomfort negatief kan beïnvloeden en ervoor kan zorgen dat je sneller vermoeid raakt tijdens het fietsen. De ABUS Macator MIPS Shiny Black weegt slechts 280 gram en is daarmee een van de lichtste helmen op de markt. Dit maakt de helm ideaal voor lange fietstochten en voor fietsers die veel waarde hechten aan een laag gewicht.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator MIPS Shiny Black is een ideale helm voor fietsers die veiligheid, comfort, uiterlijk en gewicht belangrijk vinden. Het MIPS-systeem zorgt voor extra bescherming bij een valpartij, het Zoom Ace Urban-systeem zorgt voor een goede pasvorm, de ventilatie houdt je hoofd koel, het strakke en moderne design zorgt ervoor dat de helm er mooi uitziet en het lage gewicht maakt de helm geschikt voor lange fietstochten. Kortom, de ABUS Macator MIPS Shiny Black is de ultieme helm voor fietsers die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van veiligheid en comfort.

Extra informatie

Gewicht 0,58 kg
Barcodes

4003318961496, 4003318961502, 4003318961519

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De Ultieme Helm Voor Fietsers: ABUS Macator MIPS Shiny Black