De ABUS Macator Matt Black: De Perfecte Helm Voor De Veeleisende Fietser

69,95

De Abus Helm Macator Matt Black is een zwarte fietshelm met een mat oppervlak.

Artikelnummer: abus-helm-macator-matt Categorie:

De perfecte helm voor de veeleisende fietser: de ABUS Macator Matt Black

Als fanatieke fietser wil je natuurlijk veilig de weg op gaan. Een goede helm is dan onmisbaar. Maar wat maakt nu een helm perfect? De ABUS Macator Matt Black is een helm die aan alle eisen van de veeleisende fietser voldoet.

Comfort

Een helm moet natuurlijk comfortabel zitten, anders zul je hem niet graag dragen. De ABUS Macator Matt Black heeft een perfecte pasvorm en is licht van gewicht. De helm is gemakkelijk af te stellen op de juiste maat, waardoor hij altijd goed op het hoofd zit. Daarnaast zorgt de padding aan de binnenkant van de helm voor extra comfort tijdens het fietsen.

Veiligheid

Een helm moet natuurlijk als eerste en voornaamste functie hebben om het hoofd te beschermen bij een valpartij. De ABUS Macator Matt Black voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en is voorzien van een in-mold constructie. Dit betekent dat de buiten- en binnenschaal van de helm in elkaar gesmolten zijn, wat zorgt voor extra stevigheid en bescherming. De helm heeft daarnaast een verstevigde kinband, wat de kans op afbreken bij een val minimaliseert.

Design

Een helm moet er natuurlijk ook goed uitzien. De ABUS Macator Matt Black heeft een strak en modern design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De matte finish geeft de helm een stoere uitstraling en past bij elke outfit.

Ventilatie

Niets is zo vervelend als een benauwde helm tijdens het fietsen. De ABUS Macator Matt Black is voorzien van meerdere ventilatieopeningen, waardoor de lucht goed kan circuleren en het hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De ventilatieopeningen zijn bovendien zo ontworpen dat er geen regenwater naar binnen kan komen.

Gebruiksgemak

Een helm moet gemakkelijk te gebruiken zijn. De ABUS Macator Matt Black heeft een eenvoudige sluiting, waardoor je de helm gemakkelijk en snel op en af kunt zetten. Daarnaast is de helm gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een langere levensduur.

Prijs-kwaliteitverhouding

De ABUS Macator Matt Black biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De helm is voorzien van alle benodigde eigenschappen en is daarnaast aantrekkelijk geprijsd. Hierdoor is de helm voor een breed publiek toegankelijk en kan iedereen veilig en comfortabel de weg op gaan.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator Matt Black is de perfecte helm voor de veeleisende fietser. Het biedt comfort, veiligheid, een modern design, goede ventilatie, gebruiksgemak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu een fanatieke wielrenner bent of een recreatieve fietser, met deze helm kun je veilig en comfortabel de weg op gaan.

Extra informatie

Gewicht 0,55 kg
Barcodes

4003318911835, 4003318911842, 4003318911859

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De ABUS Macator Matt Black: De Perfecte Helm Voor De Veeleisende Fietser