Veiligheid en stijl: ABUS Macator Gleam Silver helm

59,95

De ABUS Macator Gleam Silver helm is een stijlvolle en veilige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met zijn In-Mold constructie en 18 ventilatieopeningen biedt de helm optimale bescherming en comfort tijdens het fietsen, terwijl het reflecterende materiaal zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker.

Artikelnummer: abus-helm-macator-gleam-silver Categorie:

Veiligheid en stijl: ABUS Macator Gleam Silver helm

Veiligheid en stijl zijn twee belangrijke aspecten waarmee men rekening moet houden bij het kiezen van een helm. Het dragen van een helm tijdens het fietsen kan ernstige hoofdletsel voorkomen en daarom is het belangrijk om er een te kiezen die aan de veiligheidseisen voldoet. Maar het oog wil ook wat en daarom wil men graag een helm die er ook nog eens goed uitziet. De ABUS Macator Gleam Silver helm is een perfecte combinatie van veiligheid en stijl en biedt fietsers een uitstekende bescherming en een modieuze look.

De veiligheid van de ABUS Macator Gleam Silver helm

Een van de belangrijkste aspecten van de ABUS Macator Gleam Silver helm is de veiligheid. Deze helm is ontworpen om aan de Europese veiligheidsnormen te voldoen en biedt een uitstekende bescherming tijdens het fietsen. De helm heeft een in-mold constructie, waarbij de buitenschaal met de binnenschaal is verbonden, wat zorgt voor een betere schokabsorptie en bescherming tegen hoofdletsel. De helm heeft ook een verstelbaar sluitsysteem, waardoor hij goed op het hoofd blijft zitten en niet verschuift tijdens het fietsen.

Ventilatie

Bovendien heeft de ABUS Macator Gleam Silver helm een uitstekende ventilatie. De helm heeft 5 luchtopeningen die ervoor zorgen dat de lucht vrij kan circuleren en het hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Dit voorkomt dat de fietser oververhit raakt en zorgt voor een comfortabele rijervaring.

De stijlvolle uitstraling van de ABUS Macator Gleam Silver helm

Naast veiligheid is de stijl van de ABUS Macator Gleam Silver helm ook belangrijk. Deze helm heeft een opvallende zilveren kleur en een mooi glanzend effect, wat hem een ​​modieuze uitstraling geeft. De helm heeft ook een strak en gestroomlijnd ontwerp, wat hem een ​​professionele uitstraling geeft en hem geschikt maakt voor zowel recreatief als professioneel fietsen.

Daarnaast heeft de ABUS Macator Gleam Silver helm ook een aantal handige functies die hem nog aantrekkelijker maken. Zo heeft de helm een ​​verwijderbaar vizier, waardoor de fietser zijn ogen kan beschermen tegen de zon en het stof tijdens het fietsen. De helm heeft ook reflecterende strips aan de achterkant, waardoor de fietser beter zichtbaar is voor andere weggebruikers, vooral in slechte lichtomstandigheden.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Macator Gleam Silver helm is een perfecte combinatie van veiligheid en stijl. De helm biedt een uitstekende bescherming tegen hoofdletsel en heeft een uitstekende ventilatie die zorgt voor een comfortabele rijervaring. Daarnaast heeft de helm ook een modieuze uitstraling met een opvallende zilveren kleur en een strak en gestroomlijnd ontwerp. De helm heeft ook een aantal handige functies, zoals een verwijderbaar vizier en reflecterende strips, die hem nog aantrekkelijker maken. Kortom, de ABUS Macator Gleam Silver helm is de ideale keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een helm die aan alle veiligheidseisen voldoet en er ook nog eens goed uitziet.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318872198, 4003318872204, 4003318872181

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Veiligheid en stijl: ABUS Macator Gleam Silver helm