Beveilig Je Fiets Met Het ABUS Ivera Chain 7210 Kettingslot

64,9569,95

Wil jij nog lang genieten van je goede tweewieler? Neem geen enkel risico en beveilig je fiets met het ABUS Ivera Chain 7210 Kettingslot. Dit betrouwbare slot beschermt tegen dieven bij een middelmatig diefstalrisico. Geen gedoe met sleutels, dus tijd besparen! Zet je fiets veilig vast en geniet ontspannen van je dag, zonder diefstalzorgen. Makkelijk te gebruiken en perfect voor kwalitatief goede fietsen. Lengte is belangrijk: hoe langer de ketting, hoe makkelijker je fiets vastgezet kan worden. Voor handig transport raden we de frametassen ST 2012 of ST 2250 aan. Je kunt het slot gemakkelijk meenemen door de ketting om de zadelpen te wikkelen. Gebruiksgemak ten top, want je hoeft alleen het kettingeinde te vergrendelen.

Artikelnummer: abus-kettingslot-ivera-chain-7210 Categorie:
Pagina Delen:

Beveilig je fiets met het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot

Wil je nog lang genieten van je goede tweewieler? Dan moet je geen enkel risico nemen. Beveilig je fiets met een geschikt kettingslot. Het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot biedt betrouwbaarheid tegen diefstal bij een middelmatig diefstalrisico. Maar dat is niet alles, dit kettingslot heeft nog veel meer te bieden.

Kenmerken en specificaties

Het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot is voorzien van de nieuwste technologieën om je fiets maximaal te beschermen. De 7 mm dikke vierkante ketting is omhuld met hoogwaardig Meshwebbing materiaal, dat niet alleen duurzaam is, maar ook het frame van je fiets beschermt tegen beschadigingen. Het slothuis en de interne elementen van het slotmechanisme zijn vervaardigd van gehard speciaalstaal, waardoor het slot zeer robuust en bestand is tegen pogingen tot diefstal.

Voordelen en unieke eigenschappen

Wat dit kettingslot echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Je hoeft het slot niet actief met een sleutel af te sluiten, wat je veel tijd bespaart. Nadat je je fiets veilig hebt vastgezet aan een vast object, kun je met een gerust hart je inkopen doen of genieten van een ontspannen pauze in een café, zonder je zorgen te hoeven maken over diefstal.

Toepassingen en gebruiksmogelijkheden

Het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot is ideaal voor fietsen met een kwalitatief goede waarde. Het biedt goede beveiliging bij een gemiddeld diefstalrisico. Hoe langer de ketting is, hoe makkelijker je je fiets kunt vastzetten aan de vaste wereld, zodat je met een gerust hart je fiets kunt achterlaten.

Instructies en installatie

De installatie van het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot is eenvoudig. Daarnaast wordt het kettingslot geleverd met handige tips voor gebruik. Het is bijzonder praktisch in gebruik, omdat je alleen één kettingeinde hoeft te vergrendelen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk je fiets beveiligen.

Onderhoud en garantie

Het onderhoud van het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot is minimaal. Een regelmatige controle en schoonmaakbeurt zorgen ervoor dat het slot optimaal blijft functioneren. Het kettingslot wordt geleverd met een garantie, zodat je verzekerd bent van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product.

Kortom, het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot is de ideale keuze om je fiets te beveiligen tegen diefstal. Met zijn betrouwbaarheid, gebruiksgemak en duurzaamheid biedt dit kettingslot je gemoedsrust wanneer je je fiets ergens achterlaat. Kies voor de beste beveiliging, kies voor het ABUS Ivera Chain 7210 kettingslot.

Extra informatie

Gewicht 1,61 kg
Barcodes

4003318551413, 4003318551420

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Beveilig Je Fiets Met Het ABUS Ivera Chain 7210 Kettingslot