Een glanzend statement op de weg met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is de perfecte helm voor stedelijke fietsers. Het opvallende ontwerp en de reflecterende strepen zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid op de weg. Daarnaast is de helm lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor het een glanzend statement op de weg maakt.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-signal-signal-silver Categorie:

Een glanzend statement op de weg met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver

Het dragen van een helm tijdens het fietsen is niet alleen verstandig, maar ook verplicht in Nederland. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is een helm die niet alleen aan deze eisen voldoet, maar ook een glanzend statement op de weg maakt. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van deze helm bespreken en waarom deze helm een goede keuze kan zijn.

Comfort

Comfort is een belangrijk aspect van elke helm en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver stelt daarin niet teleur. De helm heeft een goede pasvorm en is gemakkelijk aan te passen aan verschillende hoofdmaten dankzij het Zoom Ace-systeem. Het vizier beschermt de ogen tegen de zon en de regen en kan gemakkelijk worden verwijderd of vervangen. De ventilatieopeningen zorgen voor voldoende luchtstroom, wat vooral tijdens warme dagen zeer aangenaam is. Het is ook mogelijk om een ​​winterkit te kopen om de helm geschikt te maken voor koudere dagen.

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk het belangrijkste aspect van een helm en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is uitgerust met de nieuwste technologieën om dit te garanderen. De helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en heeft een hard buitenlaag van polycarbonaat. De helm heeft een geïntegreerd LED-achterlicht dat kan worden opgeladen via USB. Dit verbetert de zichtbaarheid van de fietser en verkleint de kans op ongelukken. Het vizier beschermt de ogen tegen rondvliegend vuil en de helm heeft een reflecterend logo voor extra zichtbaarheid.

Ontwerp

Het ontwerp van de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is even functioneel als stijlvol. De helm heeft een strakke en moderne uitstraling die goed past bij een stedelijke omgeving. De helm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Signal Silver, dat een opvallende uitstraling heeft. Het interieur van de helm is uitgerust met zachte materialen die comfortabel aanvoelen en gemakkelijk kunnen worden verwijderd om te worden gewassen.

Prijs

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is niet de goedkoopste helm op de markt, maar het is een investering in veiligheid en comfort. Het is belangrijk om te onthouden dat een goede helm een belangrijke investering is voor de veiligheid van de fietser, en dat een hogere prijs ook betekent dat er meer technologieën en kwaliteit in de helm zijn verwerkt.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheit
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver is een helm die opvalt op de weg en een goede keuze kan zijn voor stedelijke fietsers. De helm biedt niet alleen comfort, maar ook veiligheid dankzij de nieuwste technologieën en de LED-verlichting achteraan. Het ontwerp van de helm is zowel functioneel als stijlvol, en de prijs is in lijn met de kwaliteit en de technologieën die in de helm zijn verwerkt. Het dragen van een helm tijdens het fietsen is niet alleen verstandig, maar ook verplicht. Investeer daarom in een goede helm zoals de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver, voor de veiligheid en het comfort van elke fietser.

Extra informatie

Gewicht 0,737 kg
Barcodes

4003318868740, 4003318868757, 4003318868764, 4003318868771

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Een glanzend statement op de weg met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal Silver