Signal Orange: De kleur van bescherming met ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal biedt bescherming én zichtbaarheid door zijn opvallende Signal Orange kleur. De helm heeft een verstelbaar vizier en een ventilatiesysteem voor optimaal comfort tijdens het fietsen. Perfect voor stadsverkeer en woon-werkverkeer.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-signal-signal-orange Categorie:

Signal Orange: De kleur van bescherming met ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal

Veiligheid in het verkeer is een van de meest belangrijke aspecten tijdens het fietsen. Een goede helm is daarbij onmisbaar om ongelukken te voorkomen en ernstig letsel te voorkomen. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal is een helm die niet alleen de juiste bescherming biedt, maar ook nog eens opvalt door zijn opvallende kleur: Signal Orange. Maar waarom is Signal Orange zo’n belangrijke kleur als het gaat om veiligheid? En hoe biedt de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal extra bescherming op de fiets? Lees verder…

Signal Orange als opvallende kleur voor veiligheid

Signal Orange is een opvallende kleur die direct de aandacht trekt. Deze kleur wordt daarom vaak gebruikt om veiligheidsmaatregelen te benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan bouwplaatsen of waarschuwingsborden langs de weg. Maar ook in de sportwereld is Signal Orange een veelgebruikte kleur, zoals bijvoorbeeld in de tenniswereld waar ballen vaak deze kleur hebben om beter zichtbaar te zijn. Het gebruik van deze kleur in de ## ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal is dus niet willekeurig gekozen. Het is juist een bewuste keuze om op te vallen in het verkeer en zo de veiligheid van de fietser te vergroten.

Extra bescherming dankzij de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal is een helm die niet alleen opvalt door zijn kleur, maar ook extra bescherming biedt tijdens het fietsen. Deze helm heeft namelijk een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat de fietser optimaal beschermd wordt.

 1. De helm voorzien van een in-mold constructie. Dit houdt in dat de buitenschaal van de helm direct tijdens het productieproces aan de binnenschaal wordt bevestigd. Hierdoor ontstaat er een nog sterker geheel dat beter bescherming biedt bij een val.
 2. Daarnaast heeft de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal een geïntegreerd LED-licht aan de achterkant van de helm. Dit licht is eenvoudig aan te zetten en zorgt ervoor dat de fietser nog beter zichtbaar is in het verkeer. Het LED-licht kan op verschillende standen worden gezet en heeft een batterijduur van ongeveer 12 uur.
 3. Tot slot heeft de helm een goed ventilatiesysteem. Hierdoor blijft het hoofd van de fietser koel en comfortabel tijdens het fietsen. Dit draagt bij aan het comfort en de veiligheid tijdens het fietsen.

Technologie

 • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
 • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
 • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
 • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
 • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
 • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
 • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
 • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
 • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
 • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De combinatie van Signal Orange als opvallende kleur en de extra bescherming die de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal biedt, maken deze helm tot een uitstekende keuze voor iedere fietser die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De kleur zorgt ervoor dat de fietser goed zichtbaar is in het verkeer en de extra beschermingsmaatregelen maken deze helm tot een veilige keuze. Of je nu dagelijks naar je werk fietst of in het weekend eropuit trekt, de ## ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal biedt de juiste bescherming.

Extra informatie

Gewicht 0,36 kg
Barcodes

4003318868702, 4003318868719, 4003318868726, 4003318868733

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Signal Orange: De kleur van bescherming met ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal