Opvallen op de fiets met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur

99,95

Met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur val je gegarandeerd op tijdens het fietsen. Deze veilige helm biedt bescherming en heeft LED-verlichting en reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid. Door de verstelbare riemen en ventilatiegaten zit de helm comfortabel. Een must-have voor stijlvolle én veilige fietsers.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-signal-signal-yellow Categorie:

Opvallen op de fiets met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur

Opvallen op de fiets is van cruciaal belang in het hedendaagse verkeer. Het kan het verschil betekenen tussen een veilige rit naar je bestemming en een gevaarlijke situatie. Een van de beste manieren om op te vallen is door middel van een felgekleurde helm. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur is een uitstekend voorbeeld van zo’n helm. In dit artikel zullen we de voordelen van deze helm verkennen en waarom het een uitstekende keuze is voor degenen die willen opvallen op de fiets.

De voordelen van een felgekleurde helm

Het dragen van een helm is van vitaal belang voor fietsers, maar het dragen van een felgekleurde helm kan het verschil betekenen tussen gezien worden en niet gezien worden op de weg. Uit een onderzoek van de University of Bath is gebleken dat fietsers met een felgekleurde helm 19% minder kans hebben om betrokken te raken bij een ongeval. Daarnaast kan een felgekleurde helm ook helpen om de aandacht te vestigen op andere veiligheidsuitrusting, zoals reflecterende kleding en verlichting.

Kenmerken van de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur

 • De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur is een helm die speciaal is ontworpen om op te vallen op de fiets. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende bescherming voor het hoofd. De helm heeft een geïntegreerd lichtsysteem dat zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker. Het lichtsysteem kan worden bediend met één druk op de knop en heeft verschillende lichtstanden, waaronder constant en knipperend.
 • De helm heeft ook een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtstroom en comfort tijdens warme zomerdagen. Het ventilatiesysteem is ontworpen om warme lucht af te voeren en koele lucht binnen te laten, waardoor de drager van de helm koel blijft en minder zweet.
 • Het ontwerp van de helm is modern en stijlvol en past gemakkelijk bij verschillende soorten fietskleding. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden aangepast aan de vorm van het hoofd van de drager voor een perfecte pasvorm.

Waarom de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur een uitstekende keuze is

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een helm die opvalt op de fiets. Het felgele ontwerp zorgt ervoor dat de drager van de helm goed zichtbaar is op de weg, waardoor de kans op een ongeval afneemt. Het geïntegreerde lichtsysteem zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker, waardoor de veiligheid van de drager van de helm nog verder wordt verbeterd.

Daarnaast biedt de helm uitstekende bescherming voor het hoofd en is het ontworpen met comfort en ventilatie in gedachten. De moderne en stijlvolle uitstraling van de helm maakt het een goede keuze voor fietsers die er goed uit willen zien op de weg.

Technologie

 • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
 • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
 • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
 • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
 • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
 • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
 • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
 • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
 • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
 • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

Opvallen op de fiets is van cruciaal belang voor de veiligheid van fietsers. Een felgekleurde helm kan het verschil betekenen tussen gezien worden en niet gezien worden op de weg. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgeel is een uitstekend voorbeeld van zo’n helm. Het biedt uitstekende bescherming voor het hoofd, heeft een geïntegreerd lichtsysteem voor extra zichtbaarheid en heeft een modern en stijlvol ontwerp. Als je op zoek bent naar een helm die opvalt op de fiets en ook nog eens uitstekende bescherming biedt, dan is de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur een uitstekende keuze.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318868665, 4003318868672, 4003318868689, 4003318868696

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Opvallen op de fiets met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Signal in felgele kleur