Stijlvol en veilig: ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White is een stijlvolle helm die zorgt voor optimale veiligheid tijdens het fietsen. De helm is voorzien van een geïntegreerd LED-licht en heeft een in-mold constructie voor een licht gewicht. Het Fidlock-magneetsluitingssysteem zorgt voor een gemakkelijke en veilige sluiting.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-polar-white Categorie:

Stijlvol en veilig: ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White

Er zijn veel verschillende soorten helmen op de markt, maar als je op zoek bent naar een helm die zowel stijlvol als veilig is, dan is de ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White misschien wel iets voor jou. Deze helm is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad en biedt een uitstekende bescherming tegen hoofdletsel in geval van een ongeluk. In dit artikel zullen we de kenmerken van de ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White bespreken en waarom deze helm een goede keuze is voor stadsfietsers.

Bescherming

Een helm moet in de eerste plaats bescherming bieden, en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White doet dat uitstekend. Deze helm is gemaakt van een hard polycarbonaat shell en heeft een EPS schuimvoering. Dit betekent dat de helm in staat is om de impact van een botsing te absorberen en de kracht ervan over het oppervlak van de helm te verdelen, waardoor de kans op letsel wordt verminderd. Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission vermindert het dragen van een helm het risico op hoofdletsel met 85%. Daarom is het dragen van een helm bij het fietsen essentieel voor de veiligheid.

Comfort

Naast bescherming is comfort ook een belangrijke factor bij het selecteren van een helm. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White biedt een aangename pasvorm en is gemakkelijk verstelbaar. De helm heeft een draaiknop aan de achterkant waarmee je de maat van de helm kunt aanpassen voor een perfecte pasvorm. Daarnaast heeft de helm ook een goede ventilatie, wat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het fietsen in warme zomermaanden.

Stijl

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White is niet alleen veilig en comfortabel, maar ook stijlvol. Het ontwerp van de helm is modern en past goed bij de stedelijke omgeving. De witte kleur van de helm zorgt voor een stijlvolle uitstraling en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende kledingstijlen. Het design van de helm is ook opvallend, waardoor je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Functionaliteit

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White is niet alleen geschikt voor fietsen in de stad, maar ook voor andere activiteiten zoals skaten en skateboarden. De helm is voorzien van een afneembaar vizier, waardoor je tijdens het fietsen beter beschermd bent tegen de zon en regen. Het vizier kan ook worden verwijderd voor een meer gestroomlijnde look.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

Als je op zoek bent naar een helm die zowel stijlvol als veilig is, dan is de ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White een uitstekende keuze. Deze helm biedt een uitstekende bescherming tegen hoofdletsel, een comfortabele pasvorm en een stijlvol ontwerp dat goed past bij de stedelijke omgeving. Bovendien is de helm ook functioneel en geschikt voor verschillende activiteiten. Het is belangrijk om jezelf te beschermen tijdens het fietsen, en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White is een goede manier om dat te doen.

Extra informatie

Gewicht 0,75 kg
Barcodes

4003318868580, 4003318868597, 4003318868603, 4003318868610

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Stijlvol en veilig: ABUS Helm Urban-i 3.0 Polar White