De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan: Een must-have voor urban bikers

129,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan is een onmisbare helm voor stadsfietsers. Met zijn geavanceerde MIPS-technologie, in combinatie met een stoer ontwerp en comfortabele pasvorm, biedt deze helm de maximale bescherming en veiligheid tijdens het fietsen in de stad. Een echte must-have!

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-mips-titan Categorie:

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan: Een must-have voor urban bikers

Fietsen wordt steeds populairder, vooral in stedelijke gebieden waar het aantal fietspaden en fietsvriendelijke routes steeds meer toeneemt. Maar fietsen in de stad brengt ook risico’s met zich mee, daarom is het belangrijk om veiligheid voorop te stellen. Een van de belangrijkste accessoires die elke fietser zou moeten hebben, is een helm. De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan is een uitstekende keuze voor urban bikers vanwege de vele veiligheidsvoorzieningen en het stijlvolle ontwerp.

Veiligheidsvoorzieningen

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan biedt de nodige veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn voor een veilige fietstocht in de stad. Een van de belangrijkste kenmerken is MIPS (Multi-directional Impact Protection System), wat zorgt voor extra bescherming in het geval van een val of botsing. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm kan roteren ten opzichte van het hoofd, waardoor de impactkrachten beter worden verdeeld en de kans op hersenletsel wordt verminderd.

Daarnaast is de helm voorzien van een In-Mold constructie, waarbij de schaal van de helm rechtstreeks aan de EPS-schuimvoering is bevestigd, wat zorgt voor een betere bescherming. De helm heeft ook een groot aantal ventilatieopeningen, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt dat de fietser oververhit raakt tijdens warme dagen.

Stijlvol ontwerp

Naast de veiligheidsvoorzieningen heeft de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan ook een stijlvol ontwerp dat perfect past bij het stedelijke leven. De helm heeft een tijdloos ontwerp met een strakke, minimalistische uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de Titan kleur die een moderne en stijlvolle uitstraling heeft.

De helm heeft ook een afneembaar vizier, wat handig is tijdens zonnige dagen. Het vizier beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen vuil en insecten die tijdens het fietsen in het gezicht van de fietser kunnen komen.

Comfort

Een helm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel om te dragen. De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan heeft een comfortabele pasvorm dankzij het Zoom Ace Fit-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm perfect past bij elk hoofdformaat en -vorm. De helm heeft ook een zachte, vochtafvoerende voering die zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen.

Prijs

De prijs van de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan is hoger dan die van sommige andere fietshelmen op de markt, maar de veiligheidsvoorzieningen en het stijlvolle ontwerp maken het de investering waard. Het is belangrijk om te onthouden dat een helm een ​​cruciaal onderdeel is van de uitrusting van elke fietser en dat veiligheid altijd voorop moet staan.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan is een must-have voor urban bikers vanwege de vele veiligheidsvoorzieningen, het stijlvolle ontwerp en het comfortabele gevoel. De helm biedt uitstekende bescherming en zorgt ervoor dat de fietser er tegelijkertijd goed uitziet. Hoewel de prijs hoger is dan sommige andere fietshelmen op de markt, is het belangrijk om te onthouden dat veiligheid een prioriteit moet zijn bij elke fietstocht.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318891854, 4003318891861, 4003318891878, 4003318891885

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Titan: Een must-have voor urban bikers