Een frisse wind door het stadsverkeer met de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow

129,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow is de perfecte helm voor stadsverkeer. Met de MIPS-technologie en de felle gele kleur ben je goed beschermd en val je goed op. De helm is comfortabel en heeft een handig magnetisch sluitsysteem.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-mips-signal-yellow Categorie:

Een frisse wind door het stadsverkeer met de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow

Het stadsverkeer is druk en chaotisch en de veiligheid van fietsers en e-bikers is een belangrijk aandachtspunt. Er zijn verschillende manieren om je als fietser veiliger te voelen op straat, en een van die manieren is het dragen van een helm. De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow is een helm die speciaal is ontworpen voor het stadsverkeer en die verschillende eigenschappen heeft die de veiligheid van de fietser vergroten.

Ontwerp

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow heeft een uniek ontwerp dat gericht is op de veiligheid van de fietser. De helm heeft een schaal die is vervaardigd met behulp van het In-Mold-proces, wat betekent dat de binnenschaal en de buitenschaal van de helm met elkaar zijn versmolten. Dit zorgt voor een stevige en veilige helm die de impact van een eventuele val beter kan opvangen. Daarnaast heeft de helm een ingebouwd MIPS-systeem, wat staat voor Multi-directional Impact Protection System. Dit systeem vermindert de rotatiekrachten die ontstaan bij een schuine impact en verhoogt daarmee de veiligheid van de fietser.

Comfort

Een helm kan nog zo veilig zijn, maar als hij niet comfortabel zit, zal hij niet snel gedragen worden. De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow is echter een helm die zowel veilig als comfortabel is. De helm heeft een verstelbaar systeem waarmee de helm perfect op het hoofd kan worden afgesteld. Daarnaast heeft de helm een aantal ventilatieopeningen die zorgen voor een goede luchtstroom, waardoor de fietser minder snel oververhit raakt tijdens het fietsen.

Zichtbaarheid

Een van de belangrijkste eigenschappen van de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow is de hoge zichtbaarheid. De helm heeft een opvallende gele kleur die ervoor zorgt dat de fietser goed zichtbaar is voor andere weggebruikers. Daarnaast heeft de helm een aantal reflecterende elementen die ervoor zorgen dat de fietser ook in het donker goed zichtbaar is. Dit vergroot de veiligheid van de fietser aanzienlijk, omdat andere weggebruikers de fietser eerder zullen opmerken en daardoor meer rekening met hem of haar kunnen houden.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow is een helm die speciaal is ontworpen voor het stadsverkeer en die verschillende eigenschappen heeft die de veiligheid van de fietser vergroten. Het unieke ontwerp met de In-Mold-technologie en het MIPS-systeem zorgen voor een stevige en veilige helm die de impact van een eventuele val beter kan opvangen. Daarnaast is de helm comfortabel dankzij het verstelbare systeem en de ventilatieopeningen, en is de hoge zichtbaarheid door de opvallende gele kleur en de reflecterende elementen een belangrijk aandachtspunt voor de veiligheid van de fietser. Al met al is de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow een uitstekende keuze voor iedereen die veilig en comfortabel wil fietsen in het drukke stadsverkeer.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318891892, 4003318891908, 4003318891915, 4003318891922

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, , ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Een frisse wind door het stadsverkeer met de ABUS Helm Urban-i 3.0 MIPS Signal Yellow