Ontdek de comfortabele en trendy ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm voor fietsers

99,95

De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm is een comfortabele en trendy helm voor fietsers. De helm biedt optimale bescherming, is licht van gewicht en heeft een verstelbaar vizier. Dankzij de opvallende Living Coral kleur valt de helm goed op in het verkeer. Een must-have voor de modebewuste fietser.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-living-coral Categorie:

Ontdek de comfortabele en trendy ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm voor fietsers

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu en je conditie, het is ook een ontspannen manier om van A naar B te komen. Echter, veiligheid op de fiets is van groot belang. Daarom is het dragen van een helm essentieel. De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm biedt niet alleen bescherming, maar is ook nog eens trendy en comfortabel. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de eigenschappen van deze helm.

Veiligheid voorop

De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm biedt uitstekende bescherming voor fietsers. De helm is voorzien van een in-mold constructie. Dit betekent dat de buitenschaal en de schokabsorberende binnenschaal aan elkaar gesmolten zijn. Hierdoor ontstaat er een sterke helm die een optimale demping biedt bij een eventuele valpartij. Daarnaast is de helm voorzien van een Zoom Ace Urban verstelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de helm perfect aansluit op het hoofd van de fietser. Hierdoor blijft de helm goed zitten en biedt het maximale bescherming. De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

Comfortabel tijdens het fietsen

Een helm dragen kan soms als vervelend worden ervaren. De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm is echter uiterst comfortabel. De helm is voorzien van een uitneembare en wasbare padding. Hierdoor blijft de helm hygiënisch en fris. Daarnaast zorgt de padding voor een comfortabele pasvorm op het hoofd. De helm is ook uitgerust met ventilatiegaten. Hierdoor wordt warmte en vocht goed afgevoerd en blijft het hoofd van de fietser koel. Dit is vooral tijdens warme zomerdagen een groot pluspunt.

Trendy design

De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm heeft niet alleen een uitstekende bescherming en comfort, maar is ook nog eens heel trendy. Het kleurenpalet van de helm is geïnspireerd op het Pantone kleurpalet van het jaar 2019, Living Coral. Deze kleur is perfect voor de zomer en zorgt ervoor dat de helm opvalt in het straatbeeld. De helm heeft een strak design en is voorzien van reflecterende elementen. Hierdoor ben je ook in het donker goed zichtbaar.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarhei
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm is een echte aanrader voor fietsers. Niet alleen biedt de helm uitstekende bescherming, maar is het ook nog eens uiterst comfortabel. Daarnaast is het trendy design een groot pluspunt. Het kleurenpalet en de reflecterende elementen zorgen voor goede zichtbaarheid in het verkeer. Kortom, de ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm is een veilige, comfortabele en trendy keuze voor fietsers.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318868979, 4003318868986

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Ontdek de comfortabele en trendy ABUS Urban-i 3.0 Living Coral helm voor fietsers