Opvallend groen en toch subtiel: ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 in Jade Green is opvallend groen, maar tegelijkertijd subtiel qua uitstraling. De helm is licht van gewicht en heeft een goede pasvorm dankzij het Zoom Evo Easy verstelsysteem. Daarnaast biedt de helm goede bescherming en is hij voorzien van reflecterende elementen voor extra zichtbaarheid in het donker.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-jade-green Categorie:

Opvallend groen en toch subtiel: ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green

ABUS, een bekend merk in de wereld van fietshelmen, heeft onlangs de ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green geïntroduceerd. Deze helm valt op door zijn opvallende groene kleur, maar heeft toch een subtiele uitstraling. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van deze helm bespreken en waarom het een goede keuze kan zijn voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige en stijlvolle helm.

Ontwerp en materiaal

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green heeft een strak en modern ontwerp, dat perfect past bij stedelijke fietsers. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals EPS-schuim, dat een uitstekende bescherming biedt in geval van een val of botsing. Daarnaast heeft de helm een ​​verstelbare hoofdband en een draaiknop om de pasvorm aan te passen, zodat deze perfect past op verschillende hoofdmaten.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij de aanschaf van een fietshelm en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green biedt uitstekende bescherming voor fietsers. De helm is getest en gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnorm EN 1078, wat betekent dat deze voldoet aan de veiligheidseisen die gesteld worden aan fietshelmen. De helm heeft ook een geïntegreerd LED-achterlicht, dat zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid, vooral bij weinig licht.

Comfort

Een helm moet niet alleen veilig zijn, maar ook comfortabel om te dragen tijdens het fietsen. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green heeft een zachte voering die zweet afvoert en de helm comfortabel maakt om te dragen, zelfs tijdens lange fietstochten. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de luchtstroom in de helm goed geregeld is, waardoor het hoofd koel blijft bij warm weer.

Stijlvolle uitstraling

De opvallende groene kleur van de ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green valt zeker op, maar het ontwerp van de helm zorgt ervoor dat het niet te overdreven is. Het strakke, moderne ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling die perfect past bij stedelijke fietsers. De helm is ook beschikbaar in andere kleuren, zoals zwart, blauw en grijs, voor wie de groene kleur te opvallend vindt.

Duurzaamheid en prijs

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur. De helm is ontworpen om lang mee te gaan en biedt uitstekende bescherming tijdens het fietsen. De prijs van de helm ligt iets hoger dan de gemiddelde fietshelm, maar het is een goede investering voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en stijlvolle helm.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fietshelm. De opvallende groene kleur is perfect voor stedelijke fietsers die willen opvallen, maar het subtiele ontwerp zorgt ervoor dat het niet te overdreven is. De helm biedt uitstekende bescherming en comfort tijdens het fietsen en heeft een lange levensduur. Hoewel de prijs iets hoger is dan de gemiddelde fietshelm, is het een goede investering voor wie veilig en stijlvol wilt fietsen.

Extra informatie

Gewicht 0,73 kg
Barcodes

4003318868917, 4003318868924, 4003318868931

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Opvallend groen en toch subtiel: ABUS Helm Urban-i 3.0 Jade Green