De perfecte combinatie van design en bescherming: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow biedt een perfecte combinatie van design en bescherming. De helm heeft een stoere gele kleur en is voorzien van een hard cover voor maximale veiligheid. Met het Zoom Ace Fit-systeem kan de helm perfect op maat worden afgesteld. Een must-have voor iedere stedelijke fietser!

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-icon-yellow Categorie:

De perfecte combinatie van design en bescherming: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow

Als het gaat om veiligheid op de fiets, is het dragen van een helm een must. Maar het dragen van een helm kan nogal oncomfortabel zijn en soms zelfs een beetje saai. Gelukkig brengt ABUS daar verandering in met hun Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow. Deze helm biedt niet alleen optimale bescherming, maar heeft ook een stijlvol en modern design. In dit artikel ontdek je alles over de perfecte combinatie van design en bescherming in deze helm.

Veiligheid is prioriteit

Het belangrijkste aspect van elke helm is natuurlijk de veiligheid. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow is daarom uitgerust met een aantal geavanceerde eigenschappen om jouw hoofd te beschermen in geval van een ongeval. De helm heeft een In-Mold constructie, wat betekent dat de buitenste schil en de schuimvoering samengevoegd zijn tot één geheel. Dit zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid. Bovendien heeft de helm een Fidlock-magneetsluiting die ervoor zorgt dat de helm stevig op je hoofd blijft zitten en niet verschuift tijdens het dragen.

Comfort in stijl

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow biedt niet alleen maximale bescherming, maar is ook zeer comfortabel om te dragen. De helm heeft een uitstekende ventilatie, waardoor je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Bovendien is de helm voorzien van een Zoom Ace Urban-systeem dat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het systeem kan eenvoudig worden aangepast met één hand, waardoor je de helm snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan de vorm van je hoofd. Maar de ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow is niet alleen functioneel, het heeft ook een stijlvol design. De helm heeft een opvallend geel kleurenschema met zwart en witte accenten. De helm heeft bovendien een iconische uitstraling door het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen. Het is een helm die gezien mag worden en zorgt voor een unieke uitstraling.

Een helm voor stadse fietsers

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow is speciaal ontworpen voor fietsers in de stad. De helm is licht van gewicht, comfortabel en stijlvol. Daarnaast is de helm voorzien van verschillende handige functies, zoals een geïntegreerde regenhoes, waardoor je ook bij slecht weer veilig en droog op je bestemming aankomt.

90 jaar ervaring

ABUS is een Duits bedrijf dat al meer dan 90 jaar innovatieve en veilige producten ontwerpt en produceert. De Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow is daar een perfect voorbeeld van. Het bedrijf heeft zijn kennis op het gebied van veiligheid en technologie gebruikt om een helm te ontwerpen die niet alleen bescherming biedt, maar ook stijlvol en comfortabel is. ABUS heeft zich inmiddels gevestigd als een van de marktleiders op het gebied van fietshelmen en accessoires.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow is de perfecte combinatie van design en bescherming voor fietsers in de stad. De helm biedt optimale bescherming, is comfortabel om te dragen en heeft een stijlvol design dat gezien mag worden. De helm is speciaal ontworpen voor stadse fietsers en is voorzien van handige functies zoals een geïntegreerde regenhoes. ABUS heeft met deze helm bewezen dat een helm niet saai en oncomfortabel hoeft te zijn, maar juist een accessoire kan zijn dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Extra informatie

Gewicht 0,73 kg
Barcodes

4003318868900, 4003318868887, 4003318868894

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: De perfecte combinatie van design en bescherming: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Icon Yellow