Bescherming met flair: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue biedt niet alleen bescherming, maar ook flair. De helm heeft een stijlvolle uitstraling en is uitgerust met diverse veiligheidskenmerken, zoals een geïntegreerde LED-achterlicht en een in-mold constructie. Met het Zoom Ace Urban-systeem kan de helm eenvoudig en precies worden afgesteld op de juiste pasvorm.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-glacier-blue Categorie:

Bescherming met flair: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue

Als het gaat om fietsen in de stad, is veiligheid een absolute prioriteit. Met het toenemende verkeer en de risico’s die gepaard gaan met het delen van de weg met andere weggebruikers, is het van vitaal belang om de juiste uitrusting te hebben om je te beschermen terwijl je onderweg bent. Een van de belangrijkste stukken uitrusting voor elke fietser is een helm, en de ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue biedt niet alleen de bescherming die je nodig hebt, maar doet dat ook met flair.

Design en Comfort

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue heeft een opvallend en stijlvol ontwerp, dat zeker indruk zal maken op iedereen die hem ziet. Het heeft een gematteerde afwerking in het blauw, en de ventilatieopeningen aan de bovenkant geven het een unieke en eigentijdse uitstraling. Het heeft ook een afneembaar vizier dat de ogen beschermt tegen de zon en regen.

Naast het esthetische aspect biedt deze helm ook maximaal comfort. De helm is voorzien van een Zoom Ace Urban-verstelsysteem dat ervoor zorgt dat je de maat aan kunt passen aan je hoofd, waardoor het perfect op je hoofd past. Het is ook voorzien van een Fidlock-magneetsluiting, die gemakkelijk te openen en sluiten is, zelfs met één hand.

Veiligheid en Bescherming

De Urban-i 3.0 Glacier Blue biedt niet alleen stijl en comfort, maar ook effectieve bescherming. Het heeft een In-Mold constructie die zorgt voor een stevige en duurzame structuur. De helm heeft ook een Multi Shell-In-Mold technologie, waardoor het een zeer resistente helm is.

Het heeft ook reflecterende strips aan de zijkanten en achterkant, waardoor je beter zichtbaar bent voor anderen op de weg. De helm heeft ook een geïntegreerde regenkap, die je beschermt tegen de regen en de elementen.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

Als je op zoek bent naar een helm die niet alleen veiligheid en bescherming biedt, maar ook stijl en comfort, dan is de ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue de juiste keuze voor u. Met zijn unieke en eigentijdse ontwerp, comfortabele pasvorm en effectieve bescherming, is dit de perfecte helm voor fietsers die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit helm met flair.

Extra informatie

Gewicht 0,95 kg
Barcodes

4003318868948, 4003318868955, 4003318868962

Frame type

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Bescherming met flair: De ABUS Helm Urban-i 3.0 Glacier Blue