Veilig én modieus op de fiets met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art

99,95

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art is een stijlvolle fietshelm met een bloemenprint. Het biedt uitstekende bescherming en comfort tijdens het fietsen in stedelijke omgevingen. De helm heeft meerdere ventilatiekanalen voor optimale luchtstroom en is voorzien van een verstelbaar sluitsysteem voor de beste pasvorm.

Artikelnummer: abus-helm-urban-i-3.0-flower-art Categorie:

ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art

Elk jaar vinden er in Nederland duizenden fietsongelukken plaats. Een valpartij of botsing kan ernstige gevolgen hebben, zoals hoofdletsel. Het dragen van een helm is dan ook geen overbodige luxe, maar toch zien veel mensen er tegenop omdat helmen vaak als lelijk en oncomfortabel worden ervaren. Gelukkig biedt ABUS een oplossing met de helm Urban-i 3.0 Flower Art: een helm die niet alleen veilig is, maar ook modieus.

Veiligheid voorop

De belangrijkste functie van een helm is het beschermen van het hoofd bij een valpartij of botsing. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en biedt dus de hoogste bescherming. De helm is gemaakt van een schokbestendig materiaal dat het hoofd beschermt tegen stoten en klappen. Dit vermindert de kans op hoofdletsel aanzienlijk.

Comfortabel en modieus

Veel mensen vinden helmen lelijk en oncomfortabel, maar dat geldt niet voor de ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art. De helm heeft een eigentijds en trendy design met een opvallende bloemenprint. Hierdoor wordt de helm niet alleen gezien als bescherming, maar ook als accessoire. De helm heeft bovendien een goede pasvorm en is voorzien van ventilatiegaten, waardoor het hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De kinband is verstelbaar en voorzien van een snelsluiting, zodat de helm gemakkelijk kan worden op- en afgezet.

Praktisch in gebruik

Naast veiligheid en comfort is ook gebruiksgemak belangrijk bij het kiezen van een helm. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art is praktisch in gebruik door de eenvoudige verstelbaarheid en de mogelijkheid om de helm te combineren met een fietsbril of fietshelm. Daarnaast is de helm voorzien van een geïntegreerd LED-achterlicht, zodat de fietser beter zichtbaar is in het verkeer. Het licht is oplaadbaar via USB en kan worden bediend met een enkele knop.

De prijs van veiligheid

Voor veel mensen is de prijs van een helm een belangrijke overweging. De ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art is geen goedkope helm, maar biedt wel de hoogste veiligheid en comfort. Daarnaast is de helm duurzaam en gaat hij lang mee, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding goed is. Bovendien kan het dragen van een helm hoofdletsel voorkomen en is het dus een goede investering in de gezondheid.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art biedt veiligheid, comfort en gebruiksgemak in een modieus jasje. Met de helm is de fietser beschermd tegen hoofdletsel bij een valpartij of botsing. De helm heeft een eigentijds en trendy design met een opvallende bloemenprint en is voorzien van ventilatiegaten, een verstelbare kinband en een geïntegreerd LED-achterlicht. De prijs van de helm is hoog, maar de veiligheid en comfort die het biedt zijn onbetaalbaar. Kortom, de ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art is een goede keuze voor fietsers die veilig én modieus op pad willen gaan.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318401909, 4003318401916

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Veilig én modieus op de fiets met de ABUS Helm Urban-i 3.0 Flower Art