ABUS Helm Regenhoes Transparant voor Achterlicht zichtbaarheid

15,95

De ABUS helm regenhoes biedt niet alleen bescherming tegen regen, maar heeft ook slimme achterlicht zichtbaarheid. Hierdoor ben je extra goed zichtbaar in het donker. De hoes is gemakkelijk en snel te bevestigen en past op verschillende ABUS helmen. Zo blijf je veilig én droog tijdens het fietsen.

Artikelnummer: abus-regenhoes-helm-transparant-zwart-toplight Categorie:

ABUS Helm Regenhoes Transparant met Slimme Achterlicht Zichtbaarheid

Een helm is een essentieel veiligheidsaccessoire voor iedere fietser. Het beschermt je hoofd tegen mogelijk letsel in geval van een ongeval. Maar wat als het regent en je helm doorweekt raakt? Een natte helm kan erg oncomfortabel zijn en kan ook de levensduur van je helm verkorten. De ABUS helm regenhoes Transparant met slimme achterlicht zichtbaarheid is de oplossing voor dit probleem.

Wat is de ABUS helm regenhoes?

De ABUS helm regenhoes is een elastische hoes die je over je helm heen kunt trekken. Het beschermt je helm tegen regen, sneeuw en modder en zorgt ervoor dat je helm droog blijft. De hoes is gemaakt van waterdicht materiaal en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Slimme achterlicht zichtbaarheid:

De ABUS helm regenhoes transparant heeft een slimme achterlicht zichtbaarheid functie. Dit betekent dat je helm is uitgerust met een LED-achterlicht dat zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Voordelen van de ABUS helm regenhoes:

De ABUS helm regenhoes transparant heeft verschillende voordelen. Ten eerste beschermt de hoes je helm tegen regen en vocht, waardoor je helm langer meegaat. Daarnaast zorgt de slimme achterlicht zichtbaarheid voor extra veiligheid op de weg. In een onderzoek uitgevoerd door de Europese Commissie werd geconcludeerd dat fietsers die in het donker zonder licht rijden 3,5 keer meer kans hebben om betrokken te raken bij een ongeval. Het gebruik van een achterlicht kan dit risico aanzienlijk verminderen.

Handig in gebruik

De ABUS helm regenhoes is ook handig in gebruik. Doordat de hoes elastisch is, past hij op bijna elke helm. De hoes is ook gemakkelijk op te bergen in een zak of fietstas wanneer je hem niet gebruikt.

Duurzaam

Tot slot draagt de ABUS helm regenhoes bij aan duurzaamheid. Door je helm te beschermen tegen regen en vocht, gaat deze langer mee en hoef je minder snel een nieuwe helm aan te schaffen. Daarnaast is het oplaadbare achterlicht een duurzame keuze ten opzichte van wegwerpbatterijen.

Conclusie

De ABUS helm regenhoes transparant met slimme achterlicht zichtbaarheid is een handig en veilig accessoire voor iedere fietser. Het beschermt je helm tegen vocht en zorgt voor extra zichtbaarheid op de weg. Door de elastische pasvorm en de gemakkelijke opbergmogelijkheden is de hoes ook nog eens handig in gebruik. En niet te vergeten: het dragen van een helm is wettelijk verplicht in Nederland. Kies daarom voor veiligheid en bescherm jezelf én je helm met de ABUS helm regenhoes.

Extra informatie

Gewicht 26 kg
Barcodes

4003318398490

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Regenhoes Transparant voor Achterlicht zichtbaarheid