ABUS Helm Moventor Quin Polar White – Stijlvolle Fietshelm Voor Optimale Veiligheid

149,95

De ABUS Helm Moventor Quin Polar White biedt topprestaties op het gebied van veiligheid en design. De helm combineert een strakke uitstraling met hoogwaardige bescherming. Een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en stijlvolle helm.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-quin-polar-white Categorie:

ABUS Helm Moventor Quin Polar White: topprestaties in veiligheid en design

Het is van groot belang om tijdens het fietsen een helm te dragen. Een helm beschermt namelijk het hoofd bij een val of ongeluk. Een goede helm biedt niet alleen bescherming, maar is ook comfortabel en heeft een mooi design. De ABUS Helm Moventor Quin Polar White voldoet aan al deze criteria. In dit artikel wordt besproken waarom deze MTB helm topprestaties levert op het gebied van veiligheid en design.

Veiligheid voorop

Het eerste en belangrijkste aspect van een helm is de veiligheid. De ABUS Helm Moventor Quin Polar White biedt uitstekende bescherming door het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën. Zo is de helm uitgerust met de zogenaamde Quin technologie. Dit systeem bestaat uit vijf beschermingslagen en zorgt voor een optimale bescherming van het hoofd bij een val. Daarnaast is de helm voorzien van een In-Mold constructie. Dit houdt in dat de buitenschaal en binnenschaal van de helm met elkaar zijn versmolten, waardoor de helm steviger en veiliger is.

Pasvorm en veiligheid

Ook de pasvorm van de helm draagt bij aan de veiligheid. De ABUS Helm Moventor Quin Polar White heeft een verstelbaar sluitsysteem, waardoor de helm goed op het hoofd blijft zitten. Bovendien is de helm voorzien van een insectennet, wat voorkomt dat er insecten in de helm komen tijdens het fietsen.

Het design van de ABUS Helm Moventor Quin Polar White

Naast de veiligheid is het design van een helm ook belangrijk. De ABUS Helm Moventor Quin Polar White heeft een strak en modern design. De helm is ontworpen in de kleur wit, met enkele zwarte details. De combinatie van deze kleuren geeft de helm een frisse en sportieve uitstraling. De helm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Comfortabel fietsen

Een goede helm is niet alleen veilig en mooi, maar biedt ook comfort tijdens het fietsen. De ABUS Helm Moventor Quin Polar White is licht van gewicht, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De helm is voorzien van ventilatieopeningen, waardoor het hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Hierdoor is de helm ook geschikt voor langere fietstochten in warme weersomstandigheden.

De ABUS Helm Moventor Quin Polar White in de praktijk

De ABUS Helm Moventor Quin Polar White wordt door veel mensen gebruikt tijdens het fietsen. Zo zegt een gebruiker op de website van ABUS: “Ik ben erg blij met deze helm. Hij zit comfortabel en biedt goede bescherming. Daarnaast ziet de helm er ook nog eens mooi uit.”

Ook uit testen blijkt dat de ABUS Helm Moventor Quin Polar White uitstekende prestaties levert op het gebied van veiligheid en design. Zo heeft de helm in 2019 de Red Dot Design Award gewonnen, een internationale prijs voor design.

Technologie

  • In-Mold voor een duurzame verbinding van de buitenhelm met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Ponytail-compatibiliteit: helm geschikt voor fietsers die hun haar in een staart dragen
  • Goede ventilatie door 5 luchtin- en 7 luchtuitgangen die via stromingskanalen zijn verbonden
  • Half omsluitende met verstelsysteem verbonden kunststofring voor optimale stabiliteit en vormsluiting
  • Onderkantbescherming: beschermt de helm tegen invloeden van buitenaf
  • ActiCage: in EPS geïntegreerde structuurbescherming voor een optimale stabiliteit
  • Zoom Ace: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Tips

  • De all-mountainhelm past met zijn eigenschappen bij iedere race en wordt bovendien licht, extreem comfortabel en voortreffelijke geventileerd
  • ABUS Bag verkrijgbaar als accessoire

Conclusie

De ABUS Helm Moventor Quin Polar White is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en mooie helm. De helm biedt optimale bescherming dankzij de Quin technologie en In-Mold constructie. Daarnaast heeft de helm een modern en sportief design, wat wordt bekroond met de Red Dot Design Award. Dit alles maakt de ABUS Helm Moventor Quin Polar White een echte aanrader voor iedereen die veilig en comfortabel wil fietsen.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318873041, 4003318873058

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Moventor Quin Polar White – Stijlvolle Fietshelm Voor Optimale Veiligheid