ABUS Helm Moventor 2.0 Quin: Innovatieve Helm Met Ingebouwd Veiligheidssysteem

179,95

De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin is een innovatieve helm met een ingebouwd veiligheidssysteem. Deze helm biedt optimale bescherming en is voorzien van een slimme technologie die zorgt voor een veilige fietservaring.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-2.0-quin-shiny-white Categorie:

ABUS Helm Moventor 2.0 Quin: Innovatieve helm met ingebouwd veiligheidssysteem

Fietshelmen zijn een essentieel onderdeel geworden van de uitrusting van fietsers. Of je nu een professionele wielrenner bent of een recreatieve fietser, een helm is een must-have tegenwoordig. De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin is een van de meest innovatieve MTB helmen op de markt, met een ingebouwd veiligheidssysteem dat je veiligheid op de fiets aanzienlijk verbetert. In dit artikel gaan we in op de verschillende aspecten van deze helm die deze bijzonder maken.

Ontwerp en functionaliteit

De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin heeft een uniek ontwerp dat zich richt op zowel stijl als functionaliteit. De helm is gemaakt van een duurzame, lichtgewicht constructie die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Met een verstelbare pasvorm en een comfortabel kussen, is de helm ontworpen om op zijn plaats te blijven en je hoofd te beschermen tijdens het fietsen.

Innovatie

Een van de meest innovatieve functies van de helm is het ingebouwde veiligheidssysteem. De helm is uitgerust met een sensor die detecteert wanneer je bij een ongeval betrokken bent. Zodra de sensor een impact detecteert, wordt er een signaal naar je smartphone gestuurd. De helm wordt geleverd met een gratis app die je locatie naar je contacten stuurt, zodat ze kunnen reageren en hulp kunnen bieden.

Veiligheid

De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin is ontworpen met veiligheid als hoogste prioriteit. De helm voldoet aan alle veiligheidsnormen en is gecertificeerd voor gebruik op de weg en op de baan. De helm heeft ook een ventilatiesysteem dat helpt om je hoofd koel te houden tijdens het fietsen.

Het ingebouwde veiligheidssysteem is een van de meest innovatieve functies van de helm. Het systeem detecteert onmiddellijk wanneer je bij een ongeval betrokken bent en stuurt een signaal naar je smartphone. Het helpt om de tijd tussen het ongeval en de aankomst van hulpdiensten te verkorten en kan levens redden.

Technologie

De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin is uitgerust met de nieuwste technologie om je te helpen veilig te blijven tijdens het fietsen. Het ingebouwde veiligheidssysteem is slechts het topje van de ijsberg.

De helm is ook compatibel met de ABUS AirBreaker-aerodynamische cover voor maximale aerodynamica en ventilatie. De cover kan worden bevestigd en verwijderd met één hand, waardoor je snel en gemakkelijk kunt schakelen tussen aerodynamica en ventilatie.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Uitstekende zichtbaarheid door krachtige reflectoren
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • XL Size: Leverbaar in grote maten (62+ cm)
  • Goede ventilatie door 12 luchtinlaten en 5 luchtuitlaten
  • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
  • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheid
  • Fidlock magneetsluiting

Conclusie

De ABUS Helm Moventor 2.0 Quin is een van de meest innovatieve helmen op de markt. Het combineert een uniek ontwerp met revolutionaire functies om je veiligheid op de fiets te verbeteren. Het ingebouwde veiligheidssysteem is een van de meest opvallende kenmerken van de helm, en het kan levens redden in geval van een ongeval. De helm is ontworpen om comfortabel te zijn en tegelijkertijd maximale bescherming te bieden. De nieuwste technologie zorgt ervoor dat je veilig blijft en tegelijkertijd van je fietstocht kunt genieten. Als je op zoek bent naar een helm die de veiligheid en functionaliteit combineert, dan is de ABUS Helm Moventor 2.0 Quin zeker de moeite waard om te bekijken.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318655203, 4003318655210, 4003318655227

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Moventor 2.0 Quin: Innovatieve Helm Met Ingebouwd Veiligheidssysteem