ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS: De Nieuwe Standaard Voor Veiligheid en Comfort Op De Fiets

149,95

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS is dé nieuwe standaard voor veiligheid en comfort op de fiets. Met de MIPS technologie en een perfecte pasvorm biedt deze helm maximale bescherming en zit hij heerlijk comfortabel. Een absolute must-have voor iedere fietser.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-2.0-mips Categorie:
Pagina Delen:

ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS is een hoogwaardige MTB fietshelm die perfect geschikt is voor sportieve fietsers. De helm heeft een strak design en comfortabele pasvorm dankzij het ingebouwde MIPS-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat bij een val de impact op het hoofd wordt verminderd.

ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS: De nieuwe standaard voor veiligheid en comfort op de fiets

Fietsen is niet alleen een leuke bezigheid, maar ook een gezonde en milieuvriendelijke manier om je te verplaatsen. Veiligheid is daarom van groot belang bij het fietsen. Een veilige MTB fietshelm kan bijdragen aan het voorkomen van ernstig hoofdletsel bij een valpartij. ABUS heeft met de Moventor Helm 2.0 MIPS een nieuwe standaard gezet voor veiligheid en comfort op de fiets.

MIPS-technologie voor extra veiligheid

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS is voorzien van MIPS-technologie. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System en is een extra laag tussen de binnen- en buitenschaal van de helm. Deze laag kan bij een valpartij roteren en zo de rotatie-energie opvangen en verminderen. Hierdoor wordt de kans op ernstig hoofdletsel aanzienlijk verminderd. Uit onderzoek van de Universiteit van Stockholm blijkt dat helmen met MIPS-technologie de kans op een hersenschudding met 30% verminderen.

Comfortabele pasvorm

Niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort van de Moventor 2.0 MIPS is van hoog niveau. De helm heeft een perfecte pasvorm dankzij het Zoom Ace-systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om de helm precies af te stellen op jouw hoofd. De helm heeft daarnaast 4 grote ventilatieopeningen waardoor je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. De voering van de helm is uitneembaar en wasbaar, zodat je de helm altijd fris en schoon kunt houden.

Stijlvol design

Naast veiligheid en comfort is het design van de helm ook belangrijk. De ABUS Moventor 2.0 MIPS heeft een stijlvol design met een matzwarte kleur en een veloursachtige afwerking. De helm heeft een slank en gestroomlijnd uiterlijk waardoor je er ook nog eens goed uitziet tijdens het fietsen.

Getest en goedgekeurd

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS is uitvoerig getest en goedgekeurd volgens de Europese normen voor fietshelmen. De helm voldoet aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, ventilatie en pasvorm. ABUS heeft met deze helm het doel om het fietsen veiliger én comfortabeler te maken voor iedereen.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • MIPS: Botsingsbescherming die de hersenen beschermt, vooral wanneer het hoofd van de fietser tijdens een val schuin op de grond terechtkomt.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten

Conclusie

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en stijlvolle fietshelm. Dankzij de MIPS-technologie wordt de kans op ernstig hoofdletsel bij een valpartij aanzienlijk verminderd. De perfecte pasvorm en goede ventilatie zorgen voor een comfortabele fietservaring. Het stijlvolle design maakt het plaatje compleet. Kortom, met de ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS haal je de nieuwe standaard voor veiligheid en comfort op de fiets in huis.

Extra informatie

Barcodes

4003318655081, 4003318655098, 4003318655104, 4003318655111, 4003318655128, 4003318655142, 4003318655159, 4003318655166, 4003318655135

Hoofdkleur

, ,

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Velvet Black, Concrete Grey, Metallic Copper

Een vraag stellen over dit product: ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS: De Nieuwe Standaard Voor Veiligheid en Comfort Op De Fiets