Bescherm Je Hoofd In Stijl Met De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper

149,95

Bescherm je hoofd in stijl met de ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper. Deze helm biedt optimale bescherming door de geïntegreerde MIPS technologie en heeft een prachtige metallic koperen kleur. Het lichtgewicht ontwerp en de vele ventilatieopeningen maken deze helm uiterst comfortabel om te dragen.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-2.0-mips-metallic-copper Categorie:

Bescherm je hoofd in stijl met de ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper

Als fietser weet je dat het dragen van een helm essentieel is voor je veiligheid op de weg. Een helm beschermt je hoofd tegen ernstig letsel in geval van een ongeval. Maar het dragen van een helm betekent niet dat je er niet stijlvol uit kunt zien. De ABUS MTB Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper combineert stijl en veiligheid op een unieke manier.

Ontwerp en functies

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper is een stijlvolle helm met een opvallend koperen kleurenschema. Het is een lichtgewicht helm die comfortabel op je hoofd past en een uitstekende pasvorm biedt. De helm is voorzien van de MIPS-technologie die extra bescherming biedt tegen rotatiekrachten die kunnen optreden bij een val.

Koel

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper heeft 10 ventilatieopeningen die zorgen voor voldoende luchtstroom en je hoofd koel houden tijdens het fietsen. De verstelbare riemen en gesp zorgen voor een gemakkelijke en veilige pasvorm. De helm heeft ook een afneembaar vizier dat bescherming biedt tegen de zon en regen.

Veiligheid

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en biedt uitstekende bescherming tegen hoofdletsel. De MIPS-technologie biedt extra bescherming bij een val door rotatiekrachten op te vangen. Volgens de MIPS-website kan het dragen van een helm met MIPS-technologie de kans op een hersenletsel met 30% verminderen.

Stijlvol

De koperen kleurenschema van de helm geeft het een opvallende en stijlvolle uitstraling. Het is een helm die niet alleen bescherming biedt, maar ook bijdraagt aan je persoonlijke stijl. Bij het kiezen van een helm is het belangrijk om niet alleen naar de veiligheidskenmerken te kijken, maar ook naar het ontwerp en de stijl.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • MIPS: Botsingsbescherming die de hersenen beschermt, vooral wanneer het hoofd van de fietser tijdens een val schuin op de grond terechtkomt.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten

Conclusie

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en veilige helm. Het is een lichtgewicht en comfortabele helm die voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. De MIPS-technologie biedt extra bescherming tegen rotatiekrachten bij een val. De koperen kleurenschema van de helm voegt stijl toe aan je uitrusting en maakt het gemakkelijk om er goed uit te zien op de weg.

Statistieken

Statistieken tonen aan dat het dragen van een helm de kans op ernstig letsel bij een fietsongeval aanzienlijk verkleint. Volgens de Europese Commissie kan het dragen van een helm het risico op een dodelijk hoofdletsel met 70% verminderen. Het dragen van een helm is daarom essentieel voor iedereen die deelneemt aan het verkeer op de fiets.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318655128, 4003318655111, 4003318655135

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Bescherm Je Hoofd In Stijl Met De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Metallic Copper