ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Beton Grijs: De Ultieme Bescherming Voor Fietsers

149,95

De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS in beton grijs biedt de ultieme bescherming voor fietsers. Dankzij het MIPS-systeem worden rotatiekrachten bij een val geabsorbeerd en verminderd. De helm is licht van gewicht en heeft goede ventilatie. Een veilige keuze voor elke fietser.

Artikelnummer: abus-helm-moventor-2.0-mips-concrete-grey Categorie:

ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs: de ultieme bescherming voor fietsers

Fietsen is een fantastische manier om fit te blijven en van de natuur te genieten. Het is echter ook belangrijk om veiligheid voorop te stellen tijdens het fietsen. Een van de belangrijkste stappen in de richting van veilig fietsen is het dragen van een goede fietshelm. De ABUS MTB Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs is een uitstekende optie voor fietsers die op zoek zijn naar ultieme bescherming.

Comfort en pasvorm

Een helm die niet goed past, zal niet alleen ongemakkelijk aanvoelen, maar biedt ook niet de juiste bescherming in geval van een ongeval. De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs is ontworpen om comfortabel en veilig te passen. De helm heeft een mooie, slanke pasvorm en is licht van gewicht, wat ervoor zorgt dat fietsers zich minder belast voelen tijdens het dragen van de helm. Het is ook gemakkelijk aan te passen met zijn Zoom Ace Fit-systeem, wat zorgt voor een perfecte pasvorm rond het hoofd van de fietser.

Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij het kiezen van een fietshelm. De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs is uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties om fietsers te beschermen tijdens ongevallen. Het MIPS-systeem (Multi-Directional Impact Protection System) is een innovatieve technologie die helpt om extra bescherming te bieden bij een val. Dit systeem werkt door een roterende beweging te creëren tussen de buitenste schaal van de helm en de binnenste laag, waardoor de impactkrachten die op het hoofd van de fietser worden uitgeoefend, worden verminderd.

Ventilatie

Een goed geventileerde helm is essentieel voor het comfort van de fietser tijdens het fietsen. De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs is voorzien van 10 ventilatieopeningen die zorgen voor een uitstekende luchtstroom en warmteafvoer. Dit houdt het hoofd van de fietser koel en comfortabel, zelfs tijdens lange ritten in warme weersomstandigheden.

Ontwerp

Naast de functionaliteit, heeft de ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs ook een aantrekkelijk ontwerp. De helm heeft een stijlvolle, moderne afwerking in beton grijs, wat perfect past bij de hedendaagse fietsmode. De helm is ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals matzwart, wit en blauw, zodat er voor elk wat wils is.

Technologie

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready – eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • MIPS: Botsingsbescherming die de hersenen beschermt, vooral wanneer het hoofd van de fietser tijdens een val schuin op de grond terechtkomt.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten

Conclusie

Het dragen van een fietshelm is van vitaal belang voor de veiligheid van fietsers. De ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs biedt de ultieme bescherming voor fietsers, dankzij de combinatie van comfort, veiligheid, ventilatie en ontwerp. Het MIPS-systeem is een belangrijke functie die de helm onderscheidt van andere helmen op de markt. Fietsers kunnen erop vertrouwen dat ze met deze helm de beste bescherming krijgen bij ongevallen. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp is de ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS beton grijs een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een helm die niet alleen veilig is, maar er ook nog eens goed uitziet.

Extra informatie

Gewicht 0,74 kg
Barcodes

4003318655142, 4003318655166, 4003318655159

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: ABUS Helm Moventor 2.0 MIPS Beton Grijs: De Ultieme Bescherming Voor Fietsers