Veiligheid En Stijl Gecombineerd: De ABUS Helm Macator Titan

59,95

De ABUS Helm Macator Titan biedt zowel veiligheid als stijl. De helm is voorzien van een duurzame buitenschaal en een EPS-binnenschaal voor optimale bescherming. Daarnaast heeft de helm een modern design met een opvallende titanium kleur. Met het Zoom Ace Urban-verstelsysteem kan de helm perfect worden aangepast aan de vorm van het hoofd.

Artikelnummer: abus-helm-macator-titan Categorie:

ABUS Helm Macator Titan

Veiligheid en stijl zijn twee belangrijke kenmerken die consumenten vaak overwegen bij het kiezen van een fietshelm. De ABUS Helm Macator Titan is een helm die beide eigenschappen combineert en uitermate geschikt is voor fietsers die veiligheid en stijl belangrijk vinden. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van de ABUS Helm Macator Titan bekijken en de redenen bespreken waarom deze helm een goede keuze is voor de moderne fietser.

Comfort en pasvorm

Een helm moet comfortabel zitten en de juiste pasvorm hebben om effectief te zijn en de gebruiker te beschermen bij een impact. De ABUS Helm Macator Titan heeft een goede pasvorm die kan worden aangepast aan de gebruiker met behulp van het Zoom Ace-systeem. Dit systeem maakt het gemakkelijk om de helm aan te passen aan de individuele hoofdmaat en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Daarnaast heeft de helm ook een goed ventilatiesysteem, waardoor de gebruiker koel blijft tijdens het fietsen.

Veiligheid

Veiligheid is het belangrijkste kenmerk van een fietshelm en de ABUS Helm Macator Titan biedt uitstekende bescherming voor de gebruiker. De helm heeft een In-Mold constructie, wat betekent dat de buitenschaal van de helm en de schuimlaag eronder in één geheel zijn gegoten. Dit zorgt voor maximale bescherming bij een impact. De helm voldoet ook aan de Europese veiligheidsnormen en heeft een CE-markering.

Stijl

Naast veiligheid is stijl ook belangrijk voor veel fietsers. De ABUS Helm Macator Titan heeft een stijlvol en modern ontwerp dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Het ontwerp van de helm is strak en gestroomlijnd, wat zorgt voor een aerodynamische uitstraling die bij veel fietsers in de smaak zal vallen.

Duurzaamheid

De ABUS Helm Macator Titan is een duurzame helm die lang meegaat. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en is goed bestand tegen slijtage en beschadiging. Het In-Mold constructieproces zorgt voor een sterke en duurzame buitenschaal, terwijl de schuimlaag eronder zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid.

Prijs

De prijs van de ABUS Helm Macator Titan is redelijk en betaalbaar. De helm is niet de duurste op de markt, maar biedt wel een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage prijs krijgt de gebruiker een helm die veilig, stijlvol, comfortabel en duurzaam is.

Technologie

  • In-mold: Licht en stabiel ontworpen helm met een duurzame verbinding van EPS en PC-schaal
  • Insectengaas: Uitgebreide bescherming tegen insecten
  • Ponytail Compatible: Helm is geschikt voor dragers van samengebonden haar en paardenstaart
  • Volledige ring: Volledig omsluitende, met het verstelsysteem verbonden kunststof ring
  • Goede ventilatie door 5 luchtinlaten en 8 luchtuitlaten
  • Zoom Ace: fijn instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing

Conclusie

De ABUS Helm Macator Titan is een uitstekende keuze voor fietsers die veiligheid en stijl belangrijk vinden. De helm biedt goede bescherming, heeft een comfortabele pasvorm en een stijlvol ontwerp. Daarnaast is de helm duurzaam en betaalbaar, wat het een goede investering maakt voor elke fietser. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige fietshelm die er goed uitziet en maximale veiligheid biedt, dan is de ABUS Helm Macator Titan zeker het overwegen waard.

Extra informatie

Gewicht 0,59 kg
Barcodes

4003318872150, 4003318872167, 4003318872174

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

, ,

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Veiligheid En Stijl Gecombineerd: De ABUS Helm Macator Titan